Kinesisk nyttår er verdens største nyttårsfeiring. Den kalles også vårfestivalen. Feiringen varer fra dagens nymåne til fullmånen 16.februar. I og med at kinesisk nyttår sammenfaller med nymåne, er dette et ekstra gunstig tidspunkt for en ny start. Muligheten er åpen nå for å dra nytte av disse energiene.

Kinesisk nytt år og feng shui

I kinesisk nyttårsfeiring handler det mye om å gi slipp på det gamle og forberede det nye. Mange av disse tradisjonene er knyttet til boligen, hvor feng shui-konseptet brukes for å skape god energi hjemme, slik at det kan forplante seg både til ditt indre og til livet ditt. I forkant av nyttårsfeiringen er det tradisjon å gi hjemmet en grundig opprydding. Gamle uhell skal feies ut og vekk, slik at hjemmet kan ta imot alt det positive det nye året vil bringe. Slik kan chi, den gode energistrømmen, bevege seg fritt.

Jeg er opptatt av god flyt av energi i boligen. Mange tror at du må kaste ut alt du eier, og deretter starte på nytt. Det er ikke nødvendig i det hele tatt.

I feng shui deles hjemmet i ni ulike soner, som korresponderer med ulike livsområder. Du kan lese om kjærlighetsområdet i boligen i dette blogginnlegget.

Ved å skape god energi i en sone, for eksempel sonen for karriere, kan du påvirke karrieren din i en positiv retning. Ofte har vi en tendens til å fokusere bare på et problemområde. Vi kan være så opptatt av å lykkes på jobben at vi ikke «ser» resten av livet. Det er når hele hjemmet, ikke bare et område, er i balanse og har god energi, at du også vil oppleve å føle deg balansert. Og da kan det magiske skje… Da kan du oppleve et skifte.

 

Er du klar for å oppleve et skifte i livet ditt? Ønsker du å oppleve mer flyt? Da er vårt minikurs om hvordan du skaper god energi hjemme noe for deg. Klikk på bildet for å finne ut mer.