Snart merker vi vårens magiske energi

Fortsatt ligger vinteren tung over Norge, men vi vet jo at våren er på vei. Alt ligger under bakken, samler kraft og styrke, klar til å sprenge seg vei mot lyset. Det er moe magisk over våren, som inspirerer til bevegelse og handling. Det er for tidlig for den klassiske vårrengjøringen, men kanskje du kan begynne å planlegge og sette en intensjon for våren, slik at du kan utnytte magien bedre? Du kan også få noen tips til hvor du kan begynne å rydde her.

Nå kan være en fin tid til å gå gjennom vinterklærne, for å gjøre plass til vårgarderoben. Hvilke klesplagg har du overhodet ikke brukt i vinter? Kanskje er det noe du like gjerne kan gi til gjenbruk nå? Har du klær som mangler en knapp eller hvor glidelåsen må skiftes? Hadde det ikke vært deilig å få reparert dette nå, slik at når vinterklærne skal henges vekk, er de klare til bruk igjen neste vinter?

Når våren kommer, får vi ofte lyst til å spise lettere. Sesongen for friske grønnsaker og sjømat er i emning. Nå kan du organisere matskap og fryser, og legge den eldste maten lettest tilgjengelig så den blir spist før vinteren er over. Hva med å ta en gjennomgang av krydderhyllene i samme omgang?

Slike handlinger kan symbolsk åpne hjemmet ditt for den forfriskende vårkraften. Gjøre deg rede til å utnytte vårens magiske energi til å skape positive forandringer i livet ditt. God energi hjemme, forplanter seg til god energi og mer flyt i livet ditt.

Les mer om dette i denne guiden, som du kan laste ned gratis:

Ønsker du flere tips til hvordan du kan skape god energi hjemme og i livet ved hjelp av feng shui?

Legg igjen navn og epostadresse, og få mine tips GRATIS.

Når du takker ja til guiden, godtar du også at jeg sender deg nyhetsbrev med interiørtips og info om kurs.