Er du i gang med påskepyntingen? Kanskje har du allerede pyntet ferdig til påske. Hvis du ikke er helt fornøyd, kan du se om noen av mine tips til påskepyntingen kan hjelpe deg.

Påskepynt til boligen er tradisjonelt knallgul. Gul er en sterk og intens farge, som lett kan bli for dominerende når du vil gjøre det fint med påskepyntingen. Vi opplever gul som en varm og munter farge, men for mye kan føles både irriterende og vekke følelser som sinne og sjalusi. Gul påskepynt vil trekke oppmerksomhet til seg, men for mye knallgul påskepynt kan gjøre at det hele bare føles overveldende.

Det er hyggelig å få påskefølelsen når du kommer hjem, men det er ofte nok med en knallgul pyntegjenstand, eller flere gruppert på et sted i hvert rom.

Gå for for eksempel en bukett gule tulipaner på bordet, noen gåsungekvister pyntert med gule egg, eller et brett med gule kubbelys.

Nå er det «lov» med flere farger i påskepyntingen.

Bruk mer dempede gyldne toner, for å skape den varme vårfølelsen gult gir oss. Et lunt ullteppe, noen puter eller stearinlys i dempet sennepsgul eller oker kan skape stemning uten å «skrike». Du kan også bruke spreke rosafarger, lime eller andre farger som signaliserer vår.

Istedet for å dekke påskebordet med bare knallgult, kan du roe det hele ned ved å bruke også andre gultoner.

Rydd gjerne bort de pyntegjenstandene du ellers har stående framme, så påskepyntingen kommer mer til sin rett og boligen ikke føles overfylt.

TRENGER DU RÅD FOR Å FÅ DET RYDDIG HJEMME?

Legg igjen epostadressen din, og få min gratis ryddeguide tilsendt.

Når du takker ja til guiden, godtar du også at jeg sender deg eposter med ryddetips, interiørtips og info om kurs.