Les dette hvis du drømmer om mer kjærlighet i livet ditt.

 I dag er mange av oss så fremmede for vår egen spiritualitet, at ordet får en klang av noe mystisk og okkult – eller noe populært fra new age-kulturen.

Vi fikk det første åndedrag i fødselsgave, og siden har vi fortsatt helt av oss selv – uten at vi trenger å tenke på det! Spiritualitet betyr faktisk « bare» åndelighet!

Lenge før kirkene gjorde krav på det åndelige rom, ble hjemmet betraktet som det mest hellige sted. Det var et sted som ble æret, respektert og hvor vi ble forankret. Så kom kirkene, og søndagsbesøkene var både en sosial begivenhet og ga religiøs tilhørighet. Kirken ble et sted som brakte helhet og samhold til våre liv.

I dag har mange sluttet å gå søndagstur til kirken, og man kan spørre seg om hvor vi nærer vårt spirituelle liv nå?  Hvor er våre åndehuler nå?  Er det tv’n som er blitt vårt husalter, og sosiale media som fyller vårt sosiale og spirituelle liv?

Spiritualitet i hjemmet ditt

Vårt hjem kan være det åndehull, «the sacred space» hvor vi henter næring, søker og finner svar på livets store  og små spørsmål. Innred med planter, figurer, dufter, sjel og personlighet for god energi. La hjemmet ditt få et glimt av åndelighet, av spiritualitet. Du trenger det.

Å si at ditt hjem er ditt hellige sted, høres stort ut, og det er det!

Tidløst og treffende for tiden vi er inni nå. Det er på tide vi skaper bro mellom menneskene og omgivelsene. Det vil være lettere å være deg, når omgivelsene støtter og løfter deg. Og ikke lengre trekker deg ned, du må oppgradere omgivelsene. Så du ikke får en gammel utgave av deg selv.  

 Få 6 steg til hvordan du kan få et mer spirituelt og mindfult hjem

Spirituell oppvåkning – Har du følelsen av at NÅ er du klar? 

Kanskje vet du ikke helt hva, men kjenner at det er noe som brygger inni deg. 

Hvis du er på et punkt hvor det jeg snakker om her resonnerer med deg, så betyr det at du er KLAR. Klar for å kunne ta imot det jeg lærer bort.  Jeg gleder meg til å ha deg med, og kan garantere at du vil ikke angre. 

Ta steget og meld deg på : GRUNNKURS NEO FENG SHUI