Spirer det hos deg?

Våren er min favorittsesong. Her i Trøndelag har vi kjent på våren alt nå nå, og selv om all erfaring tilsier at vi får en ny runde med snø og vinter før den virkelig setter inn, har vi iallfall fått et løfte om at den er på vei.

Det tar tid før det spirer. Det tar litt tid før snøen smelter og gresset bli grønt. Før frøene du sår spirer. Og det kan ta tid før endringene du gjør vil synes og gi deg resultater.

Ryddeglede handler om skritt for skritt å gjøre de endringene som vil gi varige resultat. Å sortere og organisere kjøleskapet eller roteskuffen i gangen, gjør ikke hele huset ryddig, men gir en deilig bekreftelse på at du er i gang og på rett vei. Akkurat som glimt av vår i februar gir deg den herlige bekreftelsen på at våren kommer snart.

Når du drømmer om et ryddig og koselig hjem, hvor det er varig orden, er planlegging en viktig del av prosessen. Det å skaffe seg oversikt over problemområdene, hvor rotet samles og hvordan man kan organisere det bedre, er første skritt. Hvis ikke ender du gjerne med å gjøre det du har gjort hittil: nemlig bare å flytte rotet.

Hvis du trenger hjelp til planlegging og å finne gode løsninger, kan du ha nytte av min bok Ryddeglede. Boka får du kjøpt HER.