Etter jul kommer programmet «Rydderevolusjonen» med Desta Marie Beeder på TV2. Det er skikkelig gøy at nettopp hun skal lede programmet! I 2019 var nemlig Line og jeg med på God morgen Norge, hvor vi tok en grundig opprydning i Destas garderobe – på direkten.
Her ser du bilder av skapet før og etter – en revolusjonerende forandring, eller hva?

rydderevolusjonen

Vi brukte selvfølgelig Ryddeglede-metoden: Først ble garderoben tømt. Deretter måtte Desta kvitte seg med med ting som var ødelagt, ikke ble brukt eller som hun ikke hadde et spesielt forhold til. Til slutt laget vi gode oppbevaringsløsninger for det som skulle beholdes. Destas garderobe ble skikkelig fin og oversiktlig, og selv var hun veldig begeistret! Se video fra oppryddingen HER.

Jeg blir alltid glad, når jeg opplever at mennesker jeg har hjulpet blir inspirert til å fortsette å skape og holde orden. Derfor er det ekstra artig å lese at Desta nå blir leder for et ryddeprogram!

«Rydderevolusjonen» er et konsept som er helt i tråd med Ryddeglede-metoden, slik vi beskriver den i Ryddeglede-boka og har lært bort til hundrevis av kursdeltakere:

Et ekspertteam, som består av Ingrid Vik Lysne og Mads Clemmetsen, besøker ulike familier som sliter med å kvitte seg med ting, og som lever i et konstant rot og kaos. Tingene fjernes fra boligen og legges ut foran deltakerne i en stor hall. Her må familiene gjøre vanskelige valg, og kvitte seg med halvparten av tingene sine. Gjenstandene blir enten resirkulert, gjenbrukt, solgt eller donert bort. Resten av tingene settes tilbake i boligen, som i mellomtiden har fått nye, smarte og praktiske løsninger av ekspertteamet.

Etter å ha jobbet med dette i snart to tiår, vet jeg hvor mye bedre livskvalitet familiene som blir med på en rydderevolusjon får. Jeg tror ikke man virkelig skjønner hvor tungt og stressende det kan være å leve i rot og kaos før man endelig får tatt en grundig opprydning. Det kjennes befriende! Hverdagen blir enklere, ja, livet føles lettere.

Kanskje du ønsker å gå en ryddigere jul i møte? Legg igjen navn og epostadresse, så får du min GRATIS ryddeguide til julestria i epostkassen din. Ryddeguiden er pakket med gode tips – blant annet en liste med 45 ting du garantert kan kvitte deg med NÅ.