Etter jul kommer programmet «Rydderevolusjonen» med Desta Marie Beeder på TV2. Det er skikkelig gøy at nettopp hun skal lede programmet! I 2019 var nemlig Line og jeg med på God morgen Norge, hvor vi tok en grundig opprydning i Destas garderobe – på direkten.
Her ser du bilder av skapet før og etter – en revolusjonerende forandring, eller hva? Her får du mine ryddetips til klær, så du kan få et like fint garderobeskap!

rydderevolusjonen

Vi brukte selvfølgelig Ryddeglede-metoden: Først ble garderoben tømt. Deretter måtte Desta kvitte seg med med ting som var ødelagt, ikke ble brukt eller som hun ikke hadde et spesielt forhold til. Til slutt laget vi gode oppbevaringsløsninger for det som skulle beholdes. Destas garderobe ble skikkelig fin og oversiktlig, og selv var hun veldig begeistret! Se video fra oppryddingen HER.

Jeg blir alltid glad, når jeg opplever at mennesker jeg har hjulpet blir inspirert til å fortsette å skape og holde orden. Derfor er det ekstra artig å lese at Desta nå blir leder for et ryddeprogram!

«Rydderevolusjonen» er et konsept som er helt i tråd med Ryddeglede-metoden, slik vi beskriver den i Ryddeglede-boka og har lært bort til hundrevis av kursdeltakere:

Et ekspertteam, som består av Ingrid Vik Lysne og Mads Clemmetsen, besøker ulike familier som sliter med å kvitte seg med ting, og som lever i et konstant rot og kaos. Tingene fjernes fra boligen og legges ut foran deltakerne i en stor hall. Her må familiene gjøre vanskelige valg, og kvitte seg med halvparten av tingene sine. Gjenstandene blir enten resirkulert, gjenbrukt, solgt eller donert bort. Resten av tingene settes tilbake i boligen, som i mellomtiden har fått nye, smarte og praktiske løsninger av ekspertteamet.

Etter å ha jobbet med dette i snart to tiår, vet jeg hvor mye bedre livskvalitet familiene som blir med på en rydderevolusjon får. Jeg tror ikke man virkelig skjønner hvor tungt og stressende det kan være å leve i rot og kaos før man endelig får tatt en grundig opprydning. Det kjennes befriende! Hverdagen blir enklere, ja, livet føles lettere.

ØNSKER DU FLERE TIPS TIL ET RYDDIG HJEM?

Legg igjen epostadressen din, og få min gratis ryddeguide tilsendt.

Når du takker ja til guiden, godtar du også at jeg sender deg eposter med ryddetips, interiørtips og info om kurs.