Et ryddig hjem bidrar til å skape god energi hjemme og gi deg ro i sjelen.

Det fikk jeg selv kjenne på kroppen da min datter Ida var liten. Hun har et sjeldent syndrom og er funksjonshemmet på grunn av en fødselsskade. Som femåring måtte hun gjennom en serie store operasjoner, noe som gjorde at hjemmet vårt en periode ble satt på hodet. Sykepleiere, hjelpepleiere, sosionomer, fysioterapeuter og førskolelærere kom og gikk til alle døgnets tider. Det var stadig utskiftinger i personale. Jeg hadde en travel fulltidsjobb som faglig leder i et interiørfirma med 200 ansatte, og ble stadig oppringt i arbeidstida av nye pleiere som hadde spørsmål om hvor det lå bleier eller som ikke kunne finne rene t-skjorter. Det skapte stress og uro.

Les gjerne også dette blogginnlegget om å skape orden i hjemmet.

Orden gir mer ro i sjelen

Jeg skjønte at jeg måtte skape et system slik at fremmede også lett kunne finne frem og lett kunne holde orden – uten å måtte spørre meg til stadighet. Det var i denne perioden jeg fikk dilla på Dymo-teip.

Bare ved å skape mer orden hjemme, føltes det som om energien i huset ble løftet. Jeg fikk ro i sjelen. Et hjem med god energi handler om hvordan det føles, ikke så mye om hvordan det ser ut. Et godt hjem er et sted det føles godt å være.

Ønsker du å løfte energien i ditt hjem? Få mine tips i denne gratis-guiden.

12 STEG TIL GOD ENERGI HJEMME MED NEO FENG SHUI

Legg igjen navn og epostadresse, og få mine tips GRATIS.

Når du takker ja til guiden, godtar du også at jeg sender deg nyhetsbrev med interiørtips og info om kurs.