Reflekterer hjemmet ditt deg? Viser det hvem du er?

Du har sikkert sett bilder i et interiørblad eller kommet hjem til noen du ikke kjenner fra før, og med en gang fått et inntrykk av hvem som bor der. Kanskje tenker du at personen er fargerik, kreativ og eksentrisk. Eller en romantisk drømmer som elsker å bake. Eller en konservativ, intellektuell kunstelsker.

Hjemmet forteller mye om hvem som bor der.

Hvordan reflekterer hjemmet ditt deg som person?

Føler du at det representerer hvem du er? Noe av det hyggeligste med å innrede hjemme er nettopp å la personligheten din få komme fram. For eksempel vil souvenirer og vakre ting fra fremmede land vise at du er glad i å reise. Eller flott naturbilder fra turer du har tatt, vise din interesse for friluftsliv.

Hva så, hvis du har et hjem som er rotete mesteparten av tiden? Hvis kaos og uorden er det som dominerer?

Mange har det så rotete hjemme, at det er flaut å få besøk. Selvfølgelig! Du har jo ikke lyst til å gi inntrykk av at du er en rotekopp. Det er jo ikke det som er DEG! Du er et flott menneske med mange gode egenskaper og spennende interesser, og hvis ikke hjemmet ditt var så rotete mesteparten av tiden ville det vises.

Du er ikke alene om å slite med å holde hjemmet ditt ryddig. Mange av oss har så mange ting, og ikke laget et ordentlig system for de, at det blir nærmest umulig å holde det permanent ryddig. Tingene bare flyttes fra et sted til en annen.

Ta ditt første steg mot et ryddigere hjem nå, last ned ryddeguiden her: