EVA ISACHSEN (mor)

Jeg er utdannet interiørarkitekt ved Norges kreative høyskole og lærer ved NORD universitet. Jeg startet eget interiørfirma i 2011, da hadde jeg en rekke lederstillinger som interiørarkitekt, med innredning- og interiøroppdrag både for offentlige og private virksomheter. Jeg er også utdannet Neo feng shui rådgiver. 

Jeg har holdt en rekke kurs og foredrag, blant annet de populære onlinekurset Innred og rydd som en proff. Sammen med min datter Line har jeg skrevet  Ryddegledeboka.

Min erfaring er at et ryddigere hjem gir deg mer ro i sjelen. Det kan på ingen måte løse alle dine problemer, men det er et viktig bidrag for å gi deg mulighet til å løse dem. Det har jeg selv kjent på kroppen.

 

EVAS HISTORIE:

Min yngste datter, Ida, har et sjeldent syndrom og er funksjonshemmet på grunn av en fødselsskade. Da hun var fem år gammel måtte hun gjennom en serie store operasjoner i hoftene for å kunne lære seg å gå. Det fantes ikke noe rehabiliteringstilbud til henne etter operasjonene. Da hun kom hjem etter tre måneder på sykehus opplevde vi det som om hjemmet vårt ble omgjort til en fabrikk, for at vi skulle kunne ta oss av henne. Foreldresoverommet ble sykeværelse, slik at en pleier kunne sove inne hos Ida om natta. Sykepleiere, hjelpepleiere, sosionomer, fysioterapeuter og førskolelærere kom og gikk til alle døgnets tider. Det var stadig utskiftinger i personale. De brukte vårt bad og kjøkken, og det var ingen steder vi som familie (jeg har også to eldre døtre) kunne samle oss og finne fred og ro.
 Jeg hadde en travel fulltidsjobb som faglig leder i et interiørfirma med 200 ansatte, og ble stadig oppringt i arbeidstida av nye pleiere som hadde spørsmål om hvor det lå bleier eller som ikke kunne finne rene t-skjorter.
Det var i denne tida jeg fikk dilla på dymo-teip. Jeg merket alle hyller inne på Idas rom og på badet, og skapte et system slik at fremmede også lett kunne finne frem og lett kunne holde orden – uten å måtte spørre meg til stadighet.
 Ryddingen gjorde at jeg klarte å sette meg selv i førersetet.
 Jeg fikk oversikt.

Se på det som en god sirkel. Et ryddig rom gir ro til sjelen. Ro i sjelen frigjør energi. Energi gir overskudd. Overskuddet gir deg styrke til å ta fatt i dine virkelige problemer. Færre problemer gir deg et bedre liv.
Jeg ser fram til å hjelpe deg til å skape orden og harmoni i ditt hjem!

Sjekk ut 12 gode interiørtips: NEO FENG SHUI GRATIS GUIDE

 

LINE MARIE SKAGET (datter)

Jeg er utdannet på Dronning Mauds Minne Høyskole som pedagogisk leder, og har videreutdanning i pedagogisk veiledning. Veiledningsstudiet har blant annet gitt meg en bedre forståelse av andre mennesker, noe som brukes daglig i ryddeprosesser.  
Allerede som liten hadde jeg sans for orden og systematikk. Noe som bare økte med årene etterhvert som jeg stadig fikk styling- og ryddeoppdrag fra familie og venner. Folk som enten skulle pusse opp, selge eller bare ville ha praktiske råd! 
Jeg har jobbet som ryddekonsulent i Slank ditt hjem og Rom for sjelen/ryddeglede. 
Som mor til to små barn, er jeg opptatt av at barn skal synes det er morsomt å henge opp jakka si og rydde vekk lekene!

Sammen med min mor Eva Isachsen, har jeg skrevet Ryddeglede 

Er du noe du lurer på?

Ta gjerne kontakt med oss, vi vil gjerne høre ifra deg.