Hvorfor trenger du god energi hjemme?

Et nytt år står for døra, og de aller fleste av oss har et eller annet nyttårsforsett. Det kan være å bli slankere eller sprekere, bli røykfri, mer ryddig eller mer vågal. Kanskje ønsker du å begynne på et kurs for å lære noe nytt eller gjenoppta en gammel hobby. Inngangen til et nytt år er som en tegneblokk med blanke ark og fargestifter til. Hva skal du fylle det nye året med? Hvilke farger vil du velge? Les om kinesisk nyttår og hva det innebærer her.

Uansett hva ditt forsett er: Begynn med å skape god energi hjemme.

Hjemmet ditt er din base, ditt fundament. Alt utgår herfra. Her finner du trygghet, glede, ro og hvile. Her kan du jorde deg selv og skape sterke røtter. Hjemmet ditt er nærmest som en ladestasjon: Her fyller du på med energi og krefter. Når hjemmet ditt fungerer godt har du også et solid fundament å stå på når du strekker deg mot nye drømmer.

I den kinesiske tradisjonen feng shui, finner vi retningslinjer for hvordan du skaper et hjem som vil styrke deg og livet ditt. Vi kan også snakke om å skape et hjem med god energi. Et hjem med god energi er rett og slett et hjem hvor det føles godt å være. Det er mye som påvirker energien hjemme: Hvilke gjenstander du omgir deg med, hvordan møblene plasseres, lys og lyssetting, bruk av materialer og billedoppheng.

Er det et rom hjemme hvor du elsker å oppholde deg? Hvor hele familien har en tendens til å samles? Da har dette rommet antageligvis en god energi. Likeledes – finnes det et rom hvor du ikke liker å være? Hvor du ikke oppholder deg mer enn du må?

 

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM. KLIKK HER.

Ønsker du flere tips til hvordan du kan skape god energi hjemme og i livet ved hjelp av feng shui?

Legg igjen navn og epostadresse, og få mine tips GRATIS.

Når du takker ja til guiden, godtar du også at jeg sender deg nyhetsbrev med interiørtips og info om kurs.