Elsk ditt hjem, elsk ditt liv

Skap ditt drømmeliv med Neo Feng Shui

På NEO FENG SHUI GRUNNKURS åpner vi dørene for en innføring i de grunnleggende prinsippene i Neo Feng Shui®. Nettkurset vil gi deg en god forståelse for hvordan du kan bruke feng shui i hverdagen, og du vil få gode verktøy til å forstå sammenhengen mellom de fysiske omgivelser og det som skjer i ditt liv.

Ønsker du å få invitasjon når kurset starter? Det er helt uforpliktende. Legg igjen navn og epostadresse, så får du beskjed.

Er dette deg?

Du ønsker å skape mer harmoni og balanse i livet ditt. Kanskje har du utfordringer på enkelte områder i livet ditt, det kan være helse, kjærlighet, karriere eller økonomi, hvor du føler det er blokkeringer som hindrer deg i å komme videre. Du er frustrert fordi du ønsker mer flyt og bedre energi i hverdagen. 

 

Visste du, at det er mulig å forandre ditt liv ved å forandre ditt hjem?

Som interiørarkitekt og neo feng shui konsulent, har jeg hjulpet hundrevis av mennesker å skape bedre flyt, harmoni og energi i hjemmet og livet.

Du har antageligvis hørt om feng shui, en flere tusen år gammel kinesisk tradisjon for å skape god energi, harmoni og balanse i hjemmet. Selv om vi ikke er bevisst det, vil energien i hjemmet påvirke oss. Den kan styrke oss eller dra oss ned.

I neo feng shui er symboler på gammel kinesisk overtro skrellet bort, og læren tilpasset våre moderne liv i den vestlige verden. Også forankret med røtter i nordiske tradisjone. Prinsippet er det samme, nemlig å skape best mulig energi i hjemmet.

Ulike deler av hjemmet knyttes til ulike livsområder. Hvis du for eksempel sliter økonomisk, kan du jobbe med å forbedre energien i det området av hjemmet ditt som symboliserer rikdom. Det betyr ikke at du plutselig vil få en stor arv eller vinne i lotto, men ubevist kan bedre energi her hjelpe deg til å få klarhet i hvordan du kan gripe fatt i økonomien for å forbedre situasjonen.

God energi handler om balanse mellom de maskuline og feminine (yin-yang), bruk av farger og lys, og balanse mellom elementer. Ikke minst handler det om organisering og plassering av møbler og ting som gjør at energien (chi) kan flyte godt – og bidra til god flyt i ditt liv.

 

 

Etter å ha fullført Elsk ditt hjem, elsk ditt liv vil du…

 

 • Oppleve mer flyt i livet ditt.

 • Føle at hjemmet ditt harmonerer mer med den du ønsker å være.

 • Få større klarhet og oversikt.

 • Føle deg mer energisk.

 • Trives bedre i eget liv.

 • Trives bedre i eget hjem.

Ble kvitt hodepinen

 «Jeg fikk ikke arbeidsro hvor enn jeg slo seg ned, og ba Eva om hjelp for å finne en løsning. Eva kom med geniale løsninger slik at jeg fikk rom hvor jeg kunne lukke døren og prate med kundene mine i fred, uten at noen forstyrret meg. Jeg sleit mye med hodepine og da fant Eva ut at det mest sannsynlig kom av at hadde skråvegger på rommet. Det føles trykkende selv om man har stor takhøyde. Hun fant derfor ut at jeg kunne tapetsere taket i et stripete mønster med en kjølig farge, helt fra taket og ned til gulvet. Nå er jeg veldig fornøyd med det nye kontoret, trives godt når jeg sitter og jobber. Det er blitt det fineste rommet i huset, og det beste rommet å være i.
Evas råd er så gode fordi hun ser at det i all hovedsak handler om å få til gode energier.»

Magda Elin Johnsen @happyknitting.

 Man klarer lettere å roe ned sinnet i omgivelser som er rolige, enkle og ryddige. Det påvirker i alle fall meg. Har lært masse nytt jeg kan bruke i jobbsammenheng og ikke minst privat.

Hvis du ønsker å lære noe skikkelig spennende, ja, få mer flyt i hverdagen- samtidig med at du er villig til å ta noen grep sjøl, så kan jeg varmt anbefale kursene til Eva.

Torill Olsøy

Fysioterapeut, yogainstruktør

Hjemmet er en base for oss alle, noen mer følsomme for miljøet enn andre.
Selv  er jeg veldig følsom og Feng Shui gir meg en god retningslinje for å finne balansen, vekten og essensen i mitt hjem.
Gjennom kurset som jeg tok gjennom Rom for Sjelen fikk jeg større forståelse og en mer teoretisk tilnærming av disse følsomme temaene rundtdet å skape ett «riktig» hjem. Det satte i gang noe med meg, og fikk en motivasjon for å ta tak i de tingene som gjorde meg frustrert.
Jeg anbefaler så absolutt dette kurset for deg som kjenner at noe ikke stemmer i heimen, som ikke skyldes de rette designervaser, møbler og ting og tang.
Hjelper oss å forstå det vi kanskje ikke visste at vi trengte å vite.  Såååå inspirerende!

Benthe Dragset

Daglig leder, Berge Interiør

Det var vanskelig å «lande» etter kursene jeg har vært med på. Dere klarte virkelig å engasjere og skape ytterligere nysgjerrighet for Feng Shui.

Eli Tørråsen

Daglig leder, Feelgood Living

Tusen takk for gode råd om Feng Shui hjemme til meg, små endringer som har gitt store resultater. Det har gitt meg et helt annet fokus og mål å jobbe etter. Nå blir stuen og spisestuen brukt på en mye bedre måte, med riktig farger, kunst og belysning.

Rita Lier

Sikkerhetsleder, Statoil

Eva er meget kunnskapsrik og engasjert.  Hun er den perfekte kursholder, fordi hun har så variert erfaring og en god måte å forenkle vanskelige ting på. Samt en smittende latter, gøy rett og slett.

Brit Christin Nyman Aarre

HMS og Kvalitetsleder, Nordled AS

Dette vil du lære:

NEO FENG SHUI

I modul 1 får du en grundig innføring i neo feng shui. Hva er chi. De ulike elementene. Skap balanse med yin og yang. Fargenes energi.

HELSE

I modul 5 ser vi på livsområdet for helse og familie, og hva du kan gjøre for å styrke dette. Hvordan kan neo feng shui hjelpe deg til å få mer energi og bedre helse, og gjøre familielivet mer harmonisk.

BAGUAKART

I modul 2 lærer du å tegne et baguakart over hjemmet ditt og finn de ulike livsområdene. Hva gjør du hvis et livsområde mangler?

KJÆRLIGHET

I modul 6 handler det om kjærlighet og hvordan du kan bruke neo feng shui for å treffe mannen eller kvinnen i ditt liv, eller styrke forholdet til din partner.

RIKDOM

I modul 3 er det fokus på livsområdet for rikdom. Hva kan du gjøre for å styrke eller forbedre din økonomi? Hvordan få bedre orden i økonomien.

SELVUTVIKLING

I modul 7 ser vi nærmere på livsområdet for selvutvikling og området for nettverk/gode hjelpere og reiser. Ønsker du å vokse og utvikle deg selv? Hvordan kan hjemmet ditt støtte deg.

 

KREATIVITET

I modul 4 handler det om livsområdet for kreativitet og barn. Lær om hvordan du styrker dette området for å stimulere din kreativitet og fantasi.

KARRIERE

I modul 8 er det fokus på karriere. I tillegg ser vi på livsområdet for omdømme/berømmelse. Neo feng shui kan være et effektivt verktøy for å hjelpe deg i din nåværende karriere eller hvis du ønsker å begynne med noe nytt.

Dette får du når du melder deg på:

 • En solid innføring i neo feng shui
 • Ny modul hver uke med videoer og pdf-filer med konkrete tips og råd til hvordan du bruker neo feng shui i ditt hjem
 • Hjelp, støtte og oppfølging i Facebook-gruppen hvis du skulle stå fast.
 • Medlemskap i en gruppe med andre som går gjennom samme prosess som deg.
 • Webinar hvor vi går i dybden på hver modul og hvor du kan stille spørsmål.
 • Undervisning av en engasjert kursleder med lang erfaring.
 • Evig tilgang til kurset!

 

Vanlige spørsmål:

 

Jeg er usikker på om dette er noe for meg, hvem tar kurset?  

Kurset henvender seg til alle som vil arbeide med personlig utvikling, innredning og sammenhengen mellom de fysiske omgivelser og positive forandringer. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Hva er egentlig Feng Shui?  

Feng Shui er ikke et nytt konsept, i Østen har det vært praktisert i 6000 år. Feng Shui handler om hvordan omgivelsene kommuniserer med mennesker. Alt dreier seg om energi. Stadig flere mennesker bruker Feng Shui for å øke sin vitalitet, potensiale og balansere stress. Kjente mennesker som Paven, Madonna og Pierce Brosnan bruker Feng Shui for å forbedre sine hjem og øke livskvaliteten generelt.  Jeg er pedagogutdannet og har lang erfaring med å undervise, så jeg er nok ekstra opptatt av at kursdeltakerne skal skjønne og kunne iverksette det jeg lærer bort.

Er onlinekurs en bra måte å lære Feng Shui?

Onlinekurs = frihet. Med kurser online kan du studere når som helst, og ganske hvor som helst.

Du kan ta kurs i ditt tempo, og om det er en modul eller et tema som er vanskelig, kan du se undervisningstimen gjentatte ganger.

Noen er skeptiske til om man kan lære feng shui online, men vår erfaring er at det fungerer vel så bra. Hva er vel bedre enn å kunne se for eksempel et innredning forslag til stuen gjentatte ganger, å kunne finstudere via video og samtidig være i stuen og øve.

Jeg har aldri tatt et onlinekurs før – hvordan foregår det?  

 

Du trenger IKKE å være et teknisk vidunder for å kunne ta onlinekurset. Det er veldig enkelt å logge deg på kursportalen og laste ned oppgaver og lydfiler. Skulle du likevel få problemer har jeg alliert oss med tekniske team som treffes på hjelp@romforsjelen.no Send en e-post! De vil hjelpe deg.

 

Jeg har en travel hverdag. Hva skjer hvis jeg ikke klarer å fullføre modulene i løpet av tre måneder?

Kurset er lagt opp slik at du kan ta det i eget tempo. Du har full tilgang i et år, og kan gjenomføre det når det passer deg. Og du kan gjøre kurset igjen hvis du vil (det anbefales!), for virkelig å få kunnskapen til å sitte. 

Hvor lang tid bruker jeg på kursmodulene?

Du bruker cirka 1 time i uka på selve modulen – altså å se videoleksjonene.
Du kan se dem via vår kursapp på telefonen, på bussen eller toget, når du venter på noen eller går tur. Oppgavene er praktisk rettet, og du kan gjøre dem når du vil. Du har tilgang til kurset med det samme du kjøper. Du ser akkurat når det passer deg og i ditt tempo.

Lurer du fortsatt på om ELSK DITT HJEM, ELSK DITT LIV er noe for deg?

 

Hvis du kjenner deg igjen i dette, burde du kanskje gi  Elsk ditt hjem, elsk ditt liv en sjanse?

Du er lei følelsen av stagnasjon i livet ditt.

Du har drømmer du ønsker å realisere, men føler at du hele tiden kjemper deg fram en tung motbakke.

Du trives ikke ordentlig i hjemmet ditt, det er som om noe ikke stemmer.

Du er bestemt deg for at nå er det din tur til å få mer medgang og suksess i det du foretar deg.

I løpet av dette 8 ukers onlinekurset lærer neo feng shui konsulent, interiørarkitekt, forfatter og foredragsholder Eva Isachsen deg alt om hvordan du bruker neo feng shui som et verktøy for å skape et hjem og et liv du elsker.

En siste ting…. 

I løpet av de mange årene jeg har holdt kurs og forelesninger i neo feng shui, har jeg gang på gang sett hvor mye det har betydd for deltakerne å endelig få et hjem de kan være stolte av og trives i – og hvordan dette igjen har påvirket livet deres på en positiv måte. Mange har følt at de sitter fast, og å ta i bruk neo feng shui har vært et verktøy for å komme videre.

Neo Feng Shui® hjalp meg veldig selv når jeg var ekstra travel og hadde kaos rundt meg. Det hjalp meg til å finne overskudd og ny energi.

Å ha et vakkert, balansert hjem er ikke jåleri. Et  harmonisk hjem gir ro i sjelen, og mer overskudd til å takle de store utfordringene i livet.  Det er min motivasjon for å lage dette kurset! 

Vil du bli med?

Legg igjen navn og e-postadresse, så sender jeg deg invitasjon når vi åpner for påmelding. Helt uforpliktende, selvfølgelig!

Samtidig godtar du at jeg sender deg mitt ukentlig nyhestbrev med info om neo feng shui, rydding og interiør.