Kunne du tenke deg slik kunst i hjemmet? God kunst skal kunst skal vekke, ryste og skape et inntrykk hos den som opplever det.

Hva slags kunst har du på veggene hjemme hos deg? Er det bilder som berører deg på noen måte, og i så fall hvordan? Eller har du valg bilder fordi du synes fargene eller temaet passer inn i rommet, uten å kjenne så mye på hvilken følelse de skaper hos deg? Kanskje har du kunst i hjemmet som du ikke har valgt selv, men har arvet eller fått og kjent at du «må» henge opp?

Les også dette blogginnlegget om pynt og rot.

Alt i omgivelsene våre påvirker oss, enten vi er bevisst det eller ikke. Det gjelder også bildene på veggene, i likhet med alle andre gjenstander i boligen din. I feng shui jobber vi med å skape god energi hjemme for å skape positive forandringer i livet. Dermed blir ikke kunsten i hjemmet tilfeldig, men et verktøy du kan bruke for selvutvikling.

Er dette noe du er nysgjerrig på å lære mer om?
Jeg leste nettopp at tiden kaller på ting som tar tid. Ting som krever fordypelse og som kan forbinde oss en smule med naturen og dens helende krefter.

Selv har jeg kjent godt på dette, og lenge ønsket å gå dypere i det jeg jobber med. Som en merkelig «tilfeldighet» har jeg fått flere forespørsler om jeg ikke skal holde flere kurs. Det virker som om mange har det på samme måte. Vi søker harmoni i livet og harmoni med omgivelsene. Jeg føler feng shui er et fantastisk verktøy for deg som ønsker å skape bedre flyt i livet ditt. Kunsten i hjemmet, fargene, møblene og alt det du omgir deg med kan forbindes med livets energistrøm. Jeg har jobbet med feng shui i mange år, og nå kjennes tiden riktig for å videreformidle den kunnskapen jeg har og utvikle dette kurset. Du kan lese mer om feng shui-kurset og sette deg på venteliste HER: