Ja, hva er feng shui, egentlig? Feng shui beskrives ofte som den kinesiske visdommen om hvordan du innreder hjemmet ditt for å få best mulig flyt og energi. Filosofien er at hvordan du har det hjemme, også påvirker livet ditt.

Et viktig prinsipp innen feng shui er chi, det vi best kan oversette med energistrøm. I og med at vi ikke kan se eller bevise at chi finnes, er det lett å kalle dette overtro.

Men tenk deg en vakker forsommerdag, hvor du går en tur i skogen eller en stor park, helt i ditt eget tempo. Fuglene synger, insektene summer, en bekk sildrer og det lukter godt og friskt. Etter turen føler du deg oppløftet, glad og energisk. Du har kjent på den gode energistrømmen i naturen. Akkurat dette er noe det forskes veldig mye på. Vi vet at naturen påvirker oss. Når parker og skogsområder forsvinner fra byer, øker tilfellene av psykisk sykdom. St.Olav hospital i Trondheim ble bygget slik at alle pasientrom skal ha utsikt til noe grønt, da vi vet at det påskynder tilfriskning.

Når vi skal forklare hva er feng shui, kan vi si at det handler i stor grad om å bringe naturens gode energi inn i hjemmet vårt. Å skape godfølelsen fra skogsturen i hjemmet, slik at der føles godt å være. Men ikke bare det: I feng shui er ulike området av boligen din et symbol på ulike livsområder, slik at du kan bruke feng shui for å styrke intensjonen din om for eksempel bringe mer kjærlighet inn i livet ditt eller styrke karrieren din.

Synes du dette høres spennende ut?

Sjekk ut mitt grunnkurs i neo feng shui, hvor du får lære mer om hvordan innredning har betydning for vår trivsel og suksess.

Med Feng Shui kan du optimere dine omgivelser, privat og på jobb.

Når hjemmet ditt har god Feng Shui, som er energi i bevegelse, vil også velværet til alle som bor der øke.

Feng shui bygger på den gamle visdom om boliginnredning og ført inn i vårt 21.århundrede- og til moderne mennesker liv. Nettkurset er lett forståelig og du får en fornemmelse av prinsippene bak, så du fort kan finne ut om dine omgivelser enten hjelper deg eller motarbeider deg. Klikk på knappen under for å sikre din plass!