Har du plass til noe nytt? De aller fleste av oss har alt for mange ting. Ting vi er glad i, ting vi liker eller trenger, men innimellom har det også sneket seg inn masse ting vi verken bruker eller lenger synes er fine.

Det å sortere og kvitte seg med ting man ikke trenger, handler ikke bare om å få det fint og ryddig hjemme. Det handler også om å gi plass for noe nytt, som ikke nødvendigvis er nye ting.

I feng shui representerer ulike deler av hjemmet ditt ulike livsområder, og ved å jobbe med nettopp disse områdene kan hjemmet ditt støtte deg i å realisere dine drømmer og nå målene du setter deg. Når du kvitter deg med gammelt skrot som for eksempel har fylt området ditt for karriere, er det en handling som viser at du legger det gamle bak deg. Du demonstrerer at du er klar for nye jobbmuligheter. Du har bokstavelig talt skapt plass for at noe nytt på jobbfronten kan komme inn i livet ditt.

Enten du drømmer om å avansere på jobben, møte mannen i ditt liv eller ha mer egentid, kan feng shui støtte deg. Bud nummer en er å sørge for at energien kan flyte fritt i hjemmet ditt, at der er flyt slik at nye livsopplevelser kan få plass og kan slippe inn. Rot og kaos vil være en blokkering. Når du rydder, kvitter deg med det du ikke trenger og organiserer tingene dine på en god måte, får du ikke bare mer oversikt og overskudd, men du skaper god energi.

Ønsker du flere tips til hvordan du kan skape god energi hjemme og i livet ved hjelp av feng shui?

Legg igjen navn og epostadresse, og få mine tips GRATIS.

Når du takker ja til guiden, godtar du også at jeg sender deg nyhetsbrev med interiørtips og info om kurs.

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM, FOR Å FÅ MER INSPIRASJON TIL ET FINT OG HYGGELIG HJEM.