Har du noen gang opplevd at hele huset flyter, at du venter gjester og må rydde alt i løpet av noen timer? Egentlig blir det ikke ryddet en gang, ting blir bare flyttet og dyttet ned i skuffer og inn i skap.

Mange føler at rydding bare er stress og mas.

Men rydding kan være hyggelig, ja, gi glede. Det med å kunne rote i hverandres skuffer, finne fram gammelt skrot. Snakke om det. Opp og ut. Titte på det i fra flere vinkler og se noe nytt. Bestemme seg for hva som skal ut av huset og hva som fortjener å bli. Gleden over hverandre, minnene blir med, selv om vi kvitter oss med ting vi ikke trenger.

Ta et område om gangen, istedet for å ha ambisjoner om å ta hele huset. Skriv en plan og legg inn i kalenderen hvilken dag dere skal rydde hvilket område. Ikke start i et for stort område om gangen.

Er du usikker på hvor du skal begynne?

Kanskje du kan starte med å rydde kjøleskapet?

Jeg lover deg at det vil føles godt! Rydding bidrar til å fjerne stress, og gjør at du kan kose deg og nyte hjemmet ditt.

Ønsker du mer inspirasjon og tips til hvordan du skal få det fint hjemme? Legg igjen navn og epostadresse under for å få vårt ukentlige nyhetsbrev, pluss mine 5 råd til interiørtabber du vil unngå.