Fyller du huset i ferien? Kanskje har du begynt ferien allerede, eller du går og gleder deg til noen helt sikkert velfortjente ferieuker. For de fleste av oss etter pengene litt løsere i ferien. Det å stikke innom noen hyggelige butikker som ikke finnes hjemme, hører absolutt til ferieopplevelsen.

Før du begynner ferieshoppingen, har jeg lyst til å få deg til å tenke deg litt om. De fleste av oss har nemlig altfor mange ting allerede. Ting vi ikke elsker eller bruker. Ting vi ikke finner en plass til, og som derfor bidrar til å skape rot hjemme. (Les mer om dette og hvordan du skaper varig orden hjemme i våre andre blogginnlegg HER).

FØR du drar på ferie kan du tenke over om det er noe du ønsker deg, og som du kan se etter i ferien. Det kan være en fin vase til kjøkkenbordet, et bilde til gangen eller et nytt sengeteppe. Ting du vet hvor du skal plassere før de kjøper de.

I butikken kan du spørre deg selv: Trenger jeg dette? Hvor skal det stå/henge/oppbevares? Kommer jeg til å bruke denne gjenstanden? Kaffekruset med «I ❤️ Rhodos», det sjokkrosa strandhåndkleet eller enda en solhatt er kanskje ikke det du også kommer til å glede deg over hjemme?

En god ide kan være å rydde og organisere hjemmet ditt før du drar på ferie, så får du bedre oversikt over hva de faktisk eier fra før. Da unngår du å kjøpe unødvendige ting som bare ender opp med å støve ned og aldri bli brukt. 

TRENGER DU RÅD FOR Å FÅ DET RYDDIG HJEMME?

Legg igjen epostadressen din, og få min gratis ryddeguide tilsendt.

Når du takker ja til guiden, godtar du også at jeg sender deg eposter med ryddetips, interiørtips og info om kurs.

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM FOR MER INSPIRASJON, GODE RYDDETIPS OG RÅD.