Ønsker du forandring i livet? Føler du deg stuck og lengter etter framgang?

Eller kanskje bare ønsker du at noe skal skje, uten at du helt vet hva? Du bare vet at du er klar for noe nytt og annerledes.

I et tidligere blogginnlegg fortalte jeg om Linda, som skulle starte gårdsbutikk, men som møtte på hindring etter hindring. Først da hun ryddet i butikklokalet, løsnet det som hadde blokkert framdriften. (Du kan lese om Lindas opprydning her).

Irene opplevde også stor forandring i livet da hun tok fysiske grep hjemme:

Irene var alenemor med to barn, og hadde et veldig dårlig forhold til barnefaren, noe som hun følte både tynget henne ned og stoppet henne fra å gå videre i livet. Irene hadde hatt dårlig råd i flere år, og venner og slektninger kom stadig til henne med gaver: Brukte (og nye) klær til ungene og henne, pyntegjenstander, kjøkkendingser, golvtepper og til og møbler. Veldig ofte var det ting giveren hadde lyst til å kvitte seg med, men som vedkommende syntes var synd å kaste. Irene syntes det var flaut å takke nei, og tok imot alt – noe som resulterte i at hennes egen leilighet ble overfylt.

Det var først ta et vennepar kom med et stort stereoanlegg og en kasse CDér, som Irene pliktskyldigst tok imot fordi hun ikke klarte å si nei, at hun ble så irritert på seg selv at hun bestemte seg for å ta grep.

Irene allierte seg med en venninne, og i løpet av ei helg ryddet de hele leiligheten. Alt av klær og gjenstander Linda hadde fått, men aldri brukte, ble ryddet ut og kjørt avgårde til gjenbruk. Inklusive stereoanlegget.

Leiligheten ble mer luftig enn den hadde vært på årevis, fikk en helt annen energi, og Irene følte at hun pustet lettere. De var knapt ferdige, før hennes eksmann ringte. De hadde en gigantisk krangel, som endte med at han slengte på røret. Men denne krangelen viste seg å klarne luften. Irene fikk sagt mye hun hadde strevd med å få kommunisert tidligere. Krangelen førte til at forholdet mellom de to ble gradvis bedre, og i dag samarbeider de godt om barna og er gode venner. Irene er også blitt flinkere til å si nei og til å definere sine egne ønsker og behov.

Du kan bruke dine fysiske omgivelser for å skape forandring i livet.

En god opprydding er en god start.

TRENGER DU RÅD FOR Å FÅ DET RYDDIG HJEMME?

Legg igjen epostadressen din, og få min gratis ryddeguide tilsendt.

Når du takker ja til guiden, godtar du også at jeg sender deg eposter med ryddetips, interiørtips og info om kurs.