Drømmer du om kjærlighet?

Valentinsdagen kan være en påminnelse om at størst av alt er kjærligheten. Alle trenger vi kjærlighet i livet vårt. Hvis du savner å ha en kjæreste eller lever i et forhold hvor romantikken er forsvunnet, kan Valentinsdagen også være et sårt hint om hva du savner i livet ditt.

Du kan bruke prinsippene fra feng shui for å bringe mer kjærlighet inn i livet ditt. Feng shui handler om å skape balanse mellom hjemmet ditt, naturen og omgivelsene. Ettersom hjemmet er selve fundamentet i livet ditt, vil hvordan du har det hjemme, også påvirke livet ditt.

Du kan for eksempel henge opp bilder, som symboliserer kjærlighet for deg. Hvis du allerede er i et forhold, kan du henge opp et fotografi av dere to, hvor dere er lykkelige og forelsket. Du kan også bruke pyntegjenstander som symboliserer kjærlighet for deg eller hva du du ønsker i et forhold.

Drømmer du om kjærlighet? Da må du gi plass til kjærligheten!

Uavhengig av hvor kjærlighetsområdet befinner seg i boligen, vil soverommet også være viktig for kjærligheten.

Hvis du er enslig må du sørge for at du har plass til en kjæreste, altså både dobbeltseng, to nattbord og ledig plass i garderobeskapet. Du kan lese mer om hvordan du innreder soverommet på en god måte i dette blogginnlegget.

Dette symboliserer at du også gjør plass i livet ditt til en kjæreste (og gjelder uavhengig av om du tenker at du skal flytte, hvis du møter personen i ditt liv).

Rødt er kjærlighetens farge, og du kan også bruke innslag av rødt, som en pute eller et bilde i rødtoner, for å bringe inn lidenskap.

Jeg tror inderlig på at du kan oppnå mye med disse små skrittene over. Om du er klar for gjøre en mer dedikert innsats, bli med på nettkurset Neo feng shui grunnkurs, hvor vi går grundigere inn på dette. Nå åpner jeg snart dørene for splitter nye kursdeltager, og vi skal ha det skikkelig morro.  Sett deg på interesseliste, så får du all infoen før alle andre. Helt uforpliktende  så klart! 

(Klikk her for å lese mer om kurset i neo feng shui)

 

Få 12 spennende tips og steg hvordan du kan få boligen i balanse, med å starte med å laste ned den lille neo feng guiden helt gratis ved å skrive navn og e-post i feltet under:

Ønsker du flere tips til hvordan du kan skape god energi hjemme og i livet ved hjelp av feng shui?

Legg igjen navn og epostadresse, og få mine tips GRATIS.

Når du takker ja til guiden, godtar du også at jeg sender deg nyhetsbrev med interiørtips og info om kurs.