Før du går å kjøper fullt av ting til familie og venner denne jula, spør dem hva de egentlig trenger. Kanskje de trenger hjelp med regninger. Kanskje de trenger en barne-fri kveld og trenger barnevakt. Kanskje de trenger et hjemmelaget måltid eller hjelp til julebaksten. Kanskje de trenger noen som hører på de over en kopp kaffe. Kanskje de ikke vet hva de skal spørre om og er for flau til å spørre om hjelp. Kanskje du kan være den som gir dem akkurat det de trenger denne jula, i steden for ting som de aldri kommer til å bruke.

Nedenfor ser du 10 rotefri gaver som du kan gi til de du føler har alt, og som kanskje heller ikke trenger mer ting. Tips nummer 3 er rett i vår gate da vi holder nettkurs selv, og her får du oversikt over våre aktuelle nettkurs akkurat nå.

 

 

 

Julestria nærmer seg med stormskritt, og mange av oss begynner kanskje allerede å føle oss stresset. Last ned vår ryddeguide til julestria her og få gode tips og råd til hvordan du kan gå en stressfri jul i møte. Der får du blant annet vite 45 ting du kan kvitte deg med som du garantert ikke vil savne.