Vårsysler

vårsysler-romforsjelen.no
Varmen har vært noen dager på besøk i Trondheim. I løpe av de få dagene med litt høyere temperatur i lufta våknet nabolaget plutselig opp. «Alle» var ute – noen var på sykkeltur, noen tegnet paradis i asfalten og noen begynte å bygge og ordne på sommerens uteplass.

Jeg var også en av de som ble smittet av vårsyslene og fikk bare lyst å være ute og ordne til varmere tider. I fjor hadde vi så smått begynt, men nå var snø og is endelig borte og vi kunne endelig gjøre uteplassen ferdig.

Slik det så ut i fjor

Slik det så ut i fjor

Vårsysler

Påbygg som ble ferdig senhøsten i fjor. Nå klart til beising av platt og planting i blomsterkassene!

Vi gikk til innkjøp av friske og grønneplanter, jord, dekorstein, beis, beiseutstyr og alt som hører med. Det gir en god følelse å ordne og få det fint rundt seg. Etter noen flotte og lange utendørs kunne vi nyte et ferdig uteområde. Dagen etter var det frigjøringsdagen, det var flott å få henge opp flagget til vårt «nye» uteområde.

Vårsysler

Ferdig beiset og ferdig plantet. Nå venter vi bare på sommeren skal komme!

Vårsysler

Ønsker du hjelp til å rydde opp uteområdet ditt? Slank ditt hjem tilbyr deg hjelp med rydding av ditt hjem både inne og ute. Vi tar på oss oppdrag både i garasjen, boden, uteområdet eller om det er inne.

Her kan du lese mer om de ulike Ryddepakkene Slank ditt hjem kan tilby:

Ryddepakker

No comments yet.

Legg igjen en kommentar