Vårrengjøring med feng shui øyne

Bevisst boliginnredning med  feng shui øyne.  Og våren er en bra tid å begynne på.
Våkn opp og se hva som du omgir deg med. Ditt fysiske øye slutter å se omgivelsene etter en stund, men omgivelsene dine snakker til underbevisstheten din hele tiden. Snakker omgivelsene i hjemmet ditt om en fremtid du har lyst til å oppleve?

 

Inngangsparti:

Ditt inngangsparti er det første andre mennesker ser av din bolig. Så du påvirker ikke bare ditt eget energibarometer, men også andres. De som besøker deg vil ubevist overføre en del av deres oppfattelse av ditt inngangparti, opplevelsen av deg. Å være likeglad med velkomsten, «svarer på samme måte» som om du er likeglad i å gi besøkende et hei, når de kommer. Ingen vil føle seg særlig velkommen da.

I feng shui sier vi at døren er husets munn, det er der energien kommer inn.

Har du rot rundt døren eller er den vanskelig å finne kan det være at energien ikke finner den heller. Hvordan er det hos deg? Hvordan ser det ut utenfor ditt inngangsparti?

Føler du at boligen din ønsker deg velkommen når du entrer hjemmet ditt ? 

 Å føle seg godt motatt , gir god energi.Her har du 2 ulike inngangsparti,  med god feng shui :

Untitled inngang rom for sjelen

 

Entreen:

Entreen er det første rom som man kommer til når man kommer på besøk til deg. Hva er det første man ser? Sko,vesker og hauger med yttertøy? Heller faller ditt blikk på et lekkert maleri, en favoritt farge eller en lekker stol?
Faller eller stiger din indre energibaromenter når du går inn ?
Hva stjeler din energi og ditt gode humør og hva gir deg energi og glede? Innred slik at du skaper en trofast «velkomstkomite» som om innredningen sier – «Velkommen hit, kjære deg» Så gir du både deg selv og besøkende en oppløftende opplevelse, og god energi. Da er det ikke så vanskelig å sette grensen, om det ikke passer med besøk lengere inn, akkurat når du har planlagt å nyte ditt hjem uten gjester.

Våg å vise din personlighet i  entreen.  –  velkommen til å ta en titt hjem til min gang

nib utfordringen, gang

 

Soverom:

I feng shui sier vi at soverommet er det viktigste rommet, at å endre ditt soverom kan endre ditt liv. Store ord, tenker du kanskje. Men når vi tenker nærmere etter så vet vi at lav søvnkvalitet eller for få timer hvile, produserer kroppen ikke tilstrekkelig melatonin og vi går glipp av stoffets naturlige «foryngende»egenskaper. Så veien til evig skjønnhet ligger bokstavlig forstand i kvaliteten og mengden av vår søvn.
Soverommet er også det sted, hvor vi alle sammen, inklusive menn, kan hengi oss til livets feminime kvaliteter, intimitet, hygge, nærvær og sanselighet- yin- kvaliteter som vi sier innen Feng shui språket.

Soverommet burde være det sted i livet, hvor vi virkelig kan finne ro. Det er det slett ikke alle som har.
Hvor rolig og ryddig er det i ditt soverom? Hva tror du det vil gjøre med deg om du viste at ditt soverom var bevist innredet med tanke på å finne ro og fred?Romforsjelen-Buddha-Trondheim

Baderommet : 

Badet er et sted hvor vi gjør oss rene og vakre. Derfor bør innredningen også signalisere renhet og skjønnhet. Men vi mener ikke klinisk rene hvite fliser som på et slakteri eller operasjonsrom. For om du frir deg ifra flistynnaniet på badet, vil du få et varmere og sanselig preg på rommet. Og når vi står der avkledd og studerer vår kropp, er det godt at omgivelsene støtter oss. Man kan ha flis i våtsonene og bruk ekte materialer som stein, tre og vegger i av naturfarger som vil mykne opp inntrykket. Speil og myke deilige håndkle, gjerne at riktig god kvalitet eller skapt unikt for deg, er vel annvendt penger.

Det med bruk av speil er et eget felt i feng shui. Men ikke vær redd for å bruke speil, speil vil øke energien i et rom., og åpne opp – psykologisk sett. Store speil i små rom er derfor geniale til å narre oss, så vi kan oppleve velvære og trivsel der, i stedet for å føle oss lukket i en liten kasse. Skap gjerne en luksusfølelse på ditt bad, uansett om det er lite og trangt. Det er ikke så mye som skal til,  mulighet for lysdemping og valg av delikate naturmaterialer og farger som  vil støtte deg. Og vet du at å åpne vannkranen og la vannet fosse ut, vil rense rommet og fornye energien ?  Prøv selv, la kaldt vannkranen stå på i ca 5 min, og kjenn om du føler badet  har en fornye energi  etterpå?

 Blogginnlegg: Ha det på badet

IMG_2538

Trykk på bilde om les bloginnlegg : Ha det på badet

 

Generelle tips

–Våren er en bra tid for å rydde og vaske huset.

–Hold vinduene rene (husets øyne). Hold huset/leiligheten ryddig og ren.

–Vær nøye med plassering av speil – legg merke til hva som speiles.

–God belysning er viktig. Lys trekker inn energi.

–Musikk beveger energien.

–Kast halvvisne planter og tørkede blomster.

–Reparer eller resirkuler ødelagte ting.

–Skift lyspærer. Reparer dryppende kraner. Fullfør halvferdige prosjekter.

–Kvitt deg med gjenstander og klær som ikke brukes.

–Omgi deg med ting du liker.

– Ekte  krystaller  øker energien

 Gjør som kineserne: Behold gode energien i hjemmet, og føl mere glede, ro og harmoni.

Lyst å lære mer ? 

KJØP NEO FENG SHUI BOKEN, OG FÅ DEN RETT I POSTKASSEN I MORGEN.

boken-neo-feng-shui

Enkelte forandringer kan du klare selv, men vil du ha en korrekt Feng Shui behandling av ditt hjem, din arbeidsplass eller firma, er det gunstig å bruke en konsulent eller delta på kurs. Meld deg på SISTE FØR SOMMER – 1 dags grunnkurs  : FENG SHUI KURS I TRONDHEIM

Håper å se deg på kurset, varm velkommen.

 

 

4 Responses to Vårrengjøring med feng shui øyne

 1. Pia Hansen april 30, 2015 at 8:35 pm #

  Spennende lesning, feng shui innspirerer meg. Følger med på bloggen din 🙂

  • Eva Isachsen
   Eva Isachsen april 30, 2015 at 8:40 pm #

   Så gøy at du også synes feng shui er spennende : ) Gleder oss masse til søndag 7.juni, da er det en spennende, intensiv og morro Neo Feng Shui grunnkurs dag, med innføring i 5 elementene, baguakart og spennende yin/yang : )

 2. Ellen januar 11, 2016 at 10:42 pm #

  fersk feng shui tilhenger, ikkje mulighet til å komme meg på kurs men elsker tipsene i bloggen din 🙂 tusen takk!!!!

  • Eva Isachsen
   Eva Isachsen januar 13, 2016 at 12:43 pm #

   Så hyggelig! Tusen takk for kommentar og godt å høre at du får tips gjennom å lese bloggen! Ønsker deg fortsatt en god dag 🙂

Legg igjen en kommentar