Uttalelser fra kunder

Benthe Dragset, Berge Interiør a/s

Gjennom rom for sjelen fikk jeg større forståelse og en mer teoretisk tilnærming av disse følsomme temaene rundt det å skape ett «riktig» hjem.

Hjemmet er en base for oss alle, noen mer følsomme for miljøet enn andre. Selv er jeg veldig følsom og Feng Shui gir meg en god retningslinje for å finne balansen, vekten og essensen i mitt hjem. Gjennom kurset som jeg tok gjennom Rom for Sjelen fikk jeg større forståelse og en mer teoretisk tilnærming av disse følsomme temaene rundt det å skape ett «riktig» hjem. Det satte i gang noe med meg, og fikk en motivasjon for å ta tak i de tingene som gjorde meg frustrert. Jeg anbefaler så absolutt dette Feng Shui grunnkurset for deg som kjenner at noe ikke stemmer i heimen, som ikke skyldes de rette designervaser, møbler og ting og tang. Hjelper oss å forstå det vi kanskje ikke visste at vi trengte å vite. Såååå inspirerende!»


Mette Olsen,  Trondheim 

Gleder meg over den nyrenset følelsen 

Jeg har nok vært styrt av frykt for å ikke gjøre det riktige- og redd for å kvitte meg med ting og tang. 

Og samvittigheten ovenfor naturen og miljøet også... i forvirringenover hva man bør gjøre ... lar man være å gjøre noe som helst.  Det var godt å få noen å drøfte  med, hva beholde- kaster jeg. 

Gleden er ekstra stor når hjemmet ble renset, og nå ser jeg lettere på det meste.  Det er bare å glede seg. 


BAZ Aktivitetsenter, Trondheim 

Vi er veldig fornøyd med senteret vårt 

– BAZ Aktivitetsenter, Trondheim ville ha intime og rolige omgivelser, ingen støyende høy musikk i styrke og kondisjonsavdelingen. Være et aktivitetsenter med personlighet, og mye glede. Rom for Sjelen, Eva – hjalp oss i idefasen, og med sluttdetaljer- som belysning, planter og skape den rette stemningen vi var ute etter. Vi er i dag, veldig fornøyd med senteret vårt. Vi håper gjerne at du kommer en tur innom, og se her for vårt tilbud http://www.baz-lade.no

Ida Solberg Berg, Daglig leder/eier og Tor-Aage Berg, Fysioterapaut/eier Baz Aktivitetsenter Dragset, Trondheim 


Loreta Skrogstad, Trondheim

Mental energiboost 

Mental energiboost vil jeg sannelig si, slank ditt hjem kurset var.  Med fokus på kvitte oss med gammelt skrot og gjøre plass for nye, positive energier.
Nå har jeg fått gode tips og verktøy, så nå bare fylle det med ting vi virkelig liker og har bruk for.


Oddhild Johnsen, Molde

En varm, humoristisk og personlig kursarrangør og som vet akkurat hva vi damene trenger

Jeg har reist 25 mil og deltatt på to Rom for sjelen kurs, først Pippi Power helg og nå i januar Bryt vanen og tenk nytt. Eva er en varm, humoristisk og personlig kursarrangør og som vet akkurat hva vi damene trenger. Eva finner foredragsholdere som gir inspirasjon, tips om selvutvikling og litt luksus : ) Hun holder hva hun lover: arrangerer kurs som gir rom og gjør godt for sjelen.»


Elsa Holmedal, Trondheim

Gode ideer om hvordan man kan komme videre, når man har hamster for mye.

Takk for en innholdsrik dag. I møterommet møtes man av roser i fargede vaser og levende lys. Flotte krystaller som blinker, masse deltagere og et smilende vertskap. Akkurat der våkner sansene for en skjønn opplevelse dag.

Gode ideer om hvordan man kan komme videre, når man har hamster for mye. Tenke over hvor mye negativ energi man bruker på uferdige prosjekter.

Et fint kurs som anbefales videre. 


Magda Elin Johnsen, Trondheim

Jeg har det fineste rommet

Jeg har det fineste rommet og les gjerne i byavisa om hvor fornøyd jeg er at Eva Isachsen kom hjem til meg etter kursene jeg har gått hos ROM FOR SJELEN. 


Mershia Sehic, Trondheim

Bringer "lyset" i ditt hjem og sinn

Feng shui heldagskurset har jeg deltatt på.
Innholdsrikt kurs med inspirerende og blide foredragsholdere
som uten tvil bringer «lyset» i ditt hjem og sinn, om man åpner opp for slikt.


Rita Lier, Stjørdal

Tusen takk for grunnkurs Feng Shui og hjemme rådgiving. 

Tusen takk for Feng Shui rådgivingen hjemme til meg, små endringer, som gitt store resultater. Nå blir stuen og spisestuen, brukt på en mye bedre måte, med riktig farger og belysning. 


Eli Tørråsen, Trondheim

 Virkelig å engasjere 

Det var vanskelig å ”lande” etter kursene jeg har vært med på. 
Dere klarte virkelig å engasjere og skape ytterligere nysgjerrighet for Neo Feng Shui


Torill Olsøy, Trondheim 

For noen fantastisk interessante og lærerike kurs og rådgiving! Takk !

Har lært masse nytt jeg kan bruke i jobbsammenheng og ikke minst privat.

Torill Olsøy, Fysioterapeut og sertifisert Yoga lærer