Stressa ? Bli med på vårt helt nye kurs!

søttende

Stressa ? Bli med på vårt helt nye kurs! Nå nytes pinsen ! Snart er det tid for å gå ut i gatene å feire nasjonaldagen. For en herlig tid ! UTROLIG gøy at vi har så mye å gjøre, lange dager og det er jo bra!

Du har kanskje fått med deg at vi holder på med et større online-kurs som vil gi deg alt du trenger for å planlegge ditt slankere og triveligere hjem, samt komme igang med oppryddingen?

Dette kurset vil være en videreføring av vårt ryddekurs, og du kan lese mere om kurset her :

Onlinekurs: Kaos til orden på 12 uker

Med online-kurset så vil vi gi deg alt du trenger for å komme kjapt i gang med oppryddingen.

Du vil slippe å gjøre bomkjøp og gå igang med drømmehjemmet uten en plan. I stedet vil du få en komplett oppskrift som du kan følge, og i løpet av kurset vil du kunne komme igang med selve ryddemaraton, og vi vil gi deg evig tilgang til materialet, slik at du kan gjøre oppryddingen i ditt tempo.

Før vi planlegger videre OG KOMMER IGANG med onlinekurset, skal vi ha en kjempe gøy 17.mai feiring, og ønsker deg det samme. Kos dere masse og ta vare på hverandre.

GOD 17.MAI – HURRA HURRA HURRA !

 

PS : Håper du hatt nytte av bloggen vår! Del gjerne. Vi blogger om litt forskjellig, også om 17.mai kake – fordi vi synes det er gøy ; ) Den ligger med under her, klikk på bilde.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar