Små tanker om store ting og store tanker om små ting.

Hei på deg.

Hvordan har du det? Bra, sier du. Full kontroll på både morgen-, middag- og kveldsrituale. Godt fornøyd med dagens innsats. Dog temmelig sliten og kanskje sovner du i det du legger hodet på puta. Høres veldig kjent ut og er nok nesten helt sant. For du hadde vel ikke full kontroll? Nei da, ingen har det. Ingen kan ha det. All den tid vi lever sammen med andre vil det alltid oppstå situasjoner der du mister litt grepet. Livet tar og livet gir, for å si det sånn.

Men du, hvordan vil du at morgendagen skal bli? Er det noe du ville ha endret på i hverdagen din? Ja, sier du. Og det tror jeg deg fullt og helt på. Kan hende har du ønske om bedre økonomi, blidere samboer, snillere barn, mer tid til både deg selv og andre. Store og ambisiøse tanker, det der. Men beklager, jeg kan nok ikke hjelpe deg med det. Derimot kan jeg kanskje bidra litt på veien. Hjelpe deg noen steg i riktig retning. Det er nemlig ikke nødvendigvis behov for store, vonde og kostbare omveltninger for å oppfylle litt av det vi ønsker oss. Små endringer kan faktisk gjøre store utslag.

La meg bare stille deg noen spørsmål først.

  • Måtte du lete etter noe i går?
  • Har du i løpet av den siste tiden måttet anskaffe noe du vet du har fra før, men ikke hvor?
  • Ble du litt irritert av det?

 

JA!  Vær ærlig med deg selv nå. Og kjenn etter, hvor deilig hadde det ikke vært om alt lå der du ville ha det? Fordelene med et velorganisert hjem er utrolig mange. Kanskje får du til og med oppfylt noen av dine andre og mer vidløftige ønsker som et resultat av en ryddeprosess. Og den kan jeg hjelpe deg med.

 

Hilde- Rom for Sjelen

hilde- rom for sjelenBlogginnlegget er skrevet av Hilde Falck, som er en av Rom for Sjelens ryddeeksperter. Hilde er en super rådgiver på orden og på hvordan man kvitter seg med alt man ikke lenger har behov for. Med bakgrunn fra et aktivt liv som bedriftsleder og firebarnsmor, har hun lært å elske rydding, struktur og organisering. Både du, din familie og ditt hus, vil bli møtt med bedre energi og flyt etter at Hilde har vært inne i ryddeprosessen – det kan vi garantere.

slank ditt hjem ny logo

 

Har du lastet ned vår  GRATIS  RYDDEMANUAL» ET RYDDIG HJEM  » ?

TRYKK HER, OG FÅ GRATIS RYDDEMANUAL 

No comments yet.

Legg igjen en kommentar