Skal du oppnå forandring, lytt til hjerte

Buddha

De fleste av oss innreder med hodet. Vi kikker inn i rommet, og tenker: «Ja, her kan bordet stå, og akkurat der passerer vi tv`n, og reolen ser fin ut langs veggen der.» Så setter vi tingene der, og så er vi flyttet inn. Men vi skal innrede med hjerte. Å innrede med hjerte betyr å føle, kjenne etter, hvordan er det å sitte i sofa`n, der den står. Føles det avslappende, trygt,hyggelig ?

Om du ikke har hjerte med deg i innredningen kan du føle deg som en statist, som lar andre stadig få hovedrollen i ditt liv. Uansett hvor trendy, designlekkert eller hvor velplanlagt ditt hjem blir, så vil ikke ditt hjerte eller sjel trives.

Et hjem med innrettet ifra hjerte vil være en trygg hule, med plass til liv, rot, reiseminner, hjertevekkere, nytt,gammelt og vakre ting.

Har du lyst til å innrette med hjerte ? Lukk øynene, vær stille, og spør inni deg selv:

Hvilken farge har jeg – egentlig lyst til å male stuen i ?

Hvilken stemning vil gi meg ro og tryggehet ?

Hvor skal det fine lille skapet  mitt stå ?

 

Whatever fills your heart with gladness is a good thing.

Den store fordelen med å innrede med hjerte, er at hjerte er vårt mest kompetente innredningsekspert. For det er ingen fastlåste forestillinger om «hva man bør ha». ( hodet kan ofte si»det kan man da ikke…)    Så min opfordring til deg, er å lytte til din egen indre hjertestemme, og la følelsene styre hvordan du vil ha det i ditt liv.  Og jeg kommer gjerne hjem til deg og stiller deg  spørsmål, lytter til hva du sier, og som får fram hva du egentlig går å lengter etter.  Rom for Sjelens visjon: små endringer, gir stor effekt.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

3 Responses to Skal du oppnå forandring, lytt til hjerte

 1. Nina mars 8, 2015 at 1:29 pm #

  Det tema du tar opp her er noe jeg kjenner meg veldig igjen i. Dette har jeg gjort i mange år Eva. Jeg har flyttet en del, og jeg har brukt 1 år nesten alltid på å finne det endelige uttrykket. Jeg kjenner etter- flere ganger før hovedelementene er på plass. Noen ganger bare vet jeg det med en gang men må likevel prøve hvordan energien blir om jeg snur og endrer. For hos meg er det energien i det jeg omgir meg med som gir meg ro eller uro. En følelse av flyt eller stans.
  Det er vel akkurat slik vi energetisk fanger opp andre rom vi beveger oss i også. Energien i rommet og ennergien menneskene har lagt igjen eller fyller rommene med.
  Hjemme liker jeg å kalle en «hule»- jeg har som regel hatt behov for en slags hule. Ett sted hvor jeg kan la alt falle til ro- trangt tøy er det første som faller når jeg er hjemme. Og så får føttene mine ullsokker på seg- eller «hossolæssta » som jeg kaller det for å gjøre det så hjemlig som mulig.
  Når den som er på besøk hos meg slenger føttene opp i sofaen under samtalen så er det optimalt.

  Hjemmet er vel det eneste stedet vi kan fylle med oss selv uten innblanding. Ett fristed.
  Takk for fin blogg Eva

  Klæm
  Nina

  • Eva Isachsen
   Eva Isachsen mars 8, 2015 at 6:25 pm #

   Å, så herlig Nina : ) Tusen takk for at du synes bloggen er fin, og tusen takk for at du deltar i konkurransen. Håper du vinner <3

 2. Jeanett kesanen mars 20, 2015 at 8:50 pm #

  Dette innlegget er det jeg liker best, kjenner meg sånn igjen! Er ett år siden vi flyttet inn i ny leilighet nå, og jeg bor meg fortsatt inn, finner ut hvor jeg vil ha ting og hvordan familien kan trives best. Jeg mener at hjemmet ditt skal være fristedet ditt, og når man får gjester kan de også føle seg hjemme og fri! ❤️

Legg igjen en kommentar