Selvfølelse og Feng Shui

Rom for Sjelen- feng shui SELVFØLELSE og Feng Shui

Å trene opp selvfølelsen din slik at den blir sterk og at du skape den gode historien om deg selv, er noe av det største man kan gjøre.

Det er når vi ikke har en god selvfølelse, vi  lever ytrestyrt. Det er da vi er for styrt av relasjonene våre, det vi tror andre …mener, tenker og synes om oss. Eller lar oss forme av ideer om hvordan det riktige og perfekte livet skal se ut. Det er da vi har den riktige jobben, det riktige huset, den riktige designlampen. Og mister kontakten med hva vi egentlig liker og trenger.

Mange har rettet blikket mot Østen for å gjenfinne kontakt med seg selv.  Mange østlige metoder som baserer seg på en dypere forståelse av naturens energi har funnet veien til Vesten, som yoga, meditasjon, tai-chi, akupunktur og feng shui.

 

For den uinnvidde, hva er feng shui kort fortalt?
Feng Shui er en 4000 år gammel kinesisk visdom med opprinnelse i taoismen.Feng shui er en måte å forstå hvordan energien skaper omgivelser som vil fremme harmoniske miljøer som nærer oss. Feng shui er å skape innredninger som støtter det i livet som vi ønsker oss. Derfor er det så viktig å finne ut hva det er jeg vil.

En personlig innredning

En Neo Feng Shui konsultasjon er ikke en prefabrikert innredningsløsning, men en høyst personlig løsning.

En kvinne jeg kom til på Feng Shui konsultasjon, spurte jeg hvordan det var å stå opp om morgenen. Hun orket ikke å se på seg selv, fordi hennes selvbilde sa henne at hun var stygg, og følgelig hadde hun kun et lite speil på badet sitt. Jeg rådet henne til å skaffe seg et stort rundt speil og med litt eksklusive lamper på hver side for å gi masse lys.  Innred badet som det er ditt  eget lille spasenter. Og det varte ikke lenge før dette bedret selvfølelsen og ga henne større tro på seg selv.

 

Dette høres kanskje veldig merkelig ut, men jeg tror vi alle har opplevd å komme inn i et rom eller et kontor hvor vi føler oss utilpass, hvor vi ikke får konsentrert oss, hvor vi blir slitne eller sinte.  Andre ganger kommer vi til steder vi bare synes det er fantastisk, hvor vi føler oss avslappet, fokusert og glade.

Ved å bruke omgivelsene kan du arbeide med prosessen, slippe det gamle og la det nye vokse sakte fram med omgivelser som støtter deg.

For å få et bedre indre, må vi begynne med det ytre. Ved å Skape balanse, ordren og struktur i hjemmet og på arbeidsplassen vil du oppleve en bedre energiflyt som igjen gir deg en lettere hverdag.

Ta kontakt med meg om du ønsker endringer i ditt liv. Jeg vil gjerne hjelpe deg.

 

joik-velvære-romforsjelen-trondheim

Trykk på bilde, så kommer du rett inn til ALLE velvære produktene.

 

«Å gjøre hjemmet ditt til et sted

du virkelig vil bo

er noe av det mest givende du kan foreta deg.

Resultatet  blir betydelig bedre livskvalitet. » – Terrence Conran

Les mer om   Feng Shui konsultasjon i Trondheim.  Les gjerne også  Blogginnlegg Ha det på badet.

 

Hvem blir jeg den dagen jeg har god selvfølelse?
Hvor lenge skal jeg finne meg i å ikke ha en god selvfølelse?

Dette blogginnlegget er inspirert av en kommentar av mine lesere, som ville vite om  selvfølelse og feng shui.   Hva synes du det hadde vært gøy at jeg blogget om ?

2 Responses to Selvfølelse og Feng Shui

 1. May Hoverud mars 17, 2015 at 11:56 am #

  Selvfølelse eller selvtillit ? To høyst forskjellige ting som ofte kan bli oppfattet som likestilt men selvfølelse handler om dem innerste kjernen i oss alle.

  Feng Shui er et spennende tema som blir min neste investering 🙂

  • Eva Isachsen
   Eva Isachsen mars 17, 2015 at 1:58 pm #

   Ja, enig med deg May <3 Det går an å ha høy selvtillit og ganske dårlig selvfølelse eller selvinnsikt. Så det er viktig å trene opp selvfølelsen sin, og den er jo bare ferskvare. SÅ vi må sette av tid til å trene litt hver dag <3 Så morro at øverst på investeringslista di er Feng Shui. Det tror jeg du vil like. Jeg holder 3 stk " Gratis foredrag- hva er feng shui, egentlig ?" hos alternativmessa i trondheim, 17.april-19.april Kanskje vi sees ?

Legg igjen en kommentar