Referanser ryddekurs


Thomas Sekkingstad
Bergen
Veldig godt fornøyd med resultatet i gangen vår !
  • En løsning som gjør det lett for ungene, sammen med far, å få hengt av seg klær og plassert vekk sekker og poser. En løsning som også motiverer ungene til å hjelpe til.
  • Rom for Sjelen har fulgt meg utrolig godt opp og hele tiden kommet med løsninger der de hadde mine ønsker i bakhodet.Les bloggen om oppussingen og  SE mine  før/etter bilder på Vidunderpappa.no

Nina RiberTrondheim

Takk for at du har lært meg en metode å rydde på som funker!

Er såååå fornøyd, etter kurset «slank ditt hjem» og hjemmerådgivingen.  

Nå har litt som er lagt i en stor kasse som skal finsorteres. Men har gitt til Fretex/kastet masse,og det er bare såååå godt!
Tror min kjære også syns det er bra at jeg er i gang,selv om han ikke sier det.. Men i går ryddet HAN garasjen så jeg kan få plass til bilen min,og det er flere år siden sist!!!! Juhu:-)

Og jeg sier bare takk for at du har lært meg en metode å rydde på som funker!
Hvis jeg skulle gjort det på min måte,hadde dette tatt minst en uke! Da hadde jeg ryddet litt,satt inn senga,vasket litt her og de og ryddet litt mere og, ja bare tull!”

Marianne Sørlie Solberg Trondheim

Slank ditt hjem kurs - Motiverende og gøy.

Tusen takk for et flott kurs vi fikk være med på idag.

Slank ditt hjem med masse innput på gode ryddesmåter og ideer å ikke minst nye ideer på hvordan vi kan få det til slutt. Herlige timer, hvor både jeg og mannen min koste oss sammen, med herlige folk. Motiverende og gøy.

Elsa HolmedalTrondheim

Gode ideer om hvordan man kan komme videre, når man hamstrer

Gode ideer om hvordan man kan komme videre, når man har hamster for mye. Tenke over hvor mye negativ energi man bruker på uferdige prosjekter.

Haral ÆngenTrondheim

Etter kurset og rådgivingen har vi blitt strengere med oss selv når det gjelder å samle på ting. Ønsket om å anskaffe nye saker til hjemmet er stort når man har mange barn og i tillegg pusser opp hus. Da krever det sin mann for å klare å si nei!!

Loreta SkrogstadTrondheim

Mental energiboost. 

Mental energi boost, vil jeg si. På kurset Slank ditt hjem» med fokus på kvitte oss med gammelt skrot og gjøre plass for nye, positive energier.

Nå har jeg fått gode tips og verktøy, så nå skal jeg hjem og å slanke mitt hjem, og bare fylle det med ting vi virkelig liker og har bruk for.

Magda Elin Johnsen Trondheim

Frisk vårrengjøring. 

Det skal så utrolig lite til for å forandre et rom fra å være upersonlig og litt kaldt til harmoni og varme. Så det så tydelig i fritidshuset mitt i Kristiansund. Flyttet på en sofa, bordet og en lenestol og vips så ble det et helt annet rom.

Det var Eva  som gjorde det, da og hun kan det : )

Jannike Berg  Oslo
Apropos «slank ditt hjem » kurset jeg var med på : Minst 100 kilo lettere fra mine skuldre.
Jeg hadde konstant dårlig samvittighet over alle mine klær og den store bunken med papirer som hadde hopet seg opp. At jeg hadde for mange ting.
Den digre bunken med blader og magasiner jeg hadde tenkt jeg en dag skulle lese… den skal jeg ikke engang nevne.

Torill OlsøyTrondheim

Vi har spart tid og tjent penger på å delta slank ditt hjem

Tapeten ble bare så frisk og fargerik. Tusen takk til min egen private interiørarkitekt, Eva Isachsen. Når Eva kom inn i oppussingen, så hun løsninger som vi ikke hadde tenkt på. Og jeg er sikker på vi har spart mye tid og tjent penger på å delta slank ditt hjem kurset, og få rådgiving her hjemme. Nå har vi fått leid ut hele sokkel, veldig fornøyd med huset vårt nå - på en mere slank måte- gladere og lettere energi.

May Wålberg StrømsnesBuvika

Anbefaler på det varmeste å delta på  slank ditt hjem kurset

Takk for et flott og inspirerende kurs, du er kjempe dyktig Eva. Jeg anbefaler dine kurs på det varmeste.  Varm klem ifra May

Referanser ryddekurs

Lyd opptak fra NRK Radio Nitimen:

Ønsker du ryddeinspirasjon, tips og smarte råd? Les om RYDDEGLEDE