Referanser Bio Matten

 

«Jeg bruker Biomatten som et redskap for å lade meg opp. Jeg elsker den fordi jeg har den hjemme, og jeg kan når som helst komme inn i en tilstand av utrolig avspenning bare på ti minutter eller en enda dypere opplevelse helt opp til en time. Jeg er velsignet med god helse og for meg er Biomatten et utrolig redskap for re enerering og velvære. »

Shiva Rea, yogainstruktør

 

«Etter ikke å ha sovet på mange år på grunn av kronisk smerte, prøvde jeg Bio-matten. Min første natt på matten sov jeg tre timer sammenhengende, den andre natten sov jeg seks timer og tredje natten sov jeg hele natten.»

Elin Johnsen

 

«Uansett hva jeg gjorde kunne jeg ikke få nok søvn og gikk alltid rundt og gjespet. Kroppen hadde aldri nok energi, og jeg ble virkelig trøtt bare etter fire timer i aktivitet. Etter bare fem timer på Bio-matten følte det som lungene fikk oksygen for hver eneste innpust og hele kroppen ble badet i ren oksygen. Etter tre dager steg energien dramatisk og det var nesten ikke til å tro hvor mye naturlig og fri flytende energi som strømmet ut av meg, bare etter så kort tids bruk.»

Omar Atman

«Jeg opplever at symptomer av psoriasis, eksem og hudproblemer som jeg har som følge av stress i hverdagen, ble redusert over natten vedbruk av Bio- matten.»

Lena Olsen

«Mine klienter har hatt suksess med redusert varighet på migrene. Vanligvis med migreneanfall varende fra 2-3 timer eller lenger, forsvant helt bare etter 20 minutter på Bio-matten. Helt utrolig!»

Jennifer Buchholz, fysioterapeut

«Som profesjonell kunstløper og idrettsutøver er jeg vant til å presse kroppen min hardt og med daglig treningsverk til følge. Til tider kan jeg være så mørbanket at jeg vet ikke hvordan jeg skal klare resten av dagen. Med 45 mi- nutter til en time på Bio-matten kjennes det som å ha fått en full kroppsmas- sasje, eller en hel natts søvn og jeg mekrer at det lader opp batteriene mine og jeg kan fortsette mitt intenst høye aktivitetsnivå.»

Jonathan DePaz, trener

«Jeg har tro på Bio-matten på grunn av dens teknologi hvor infrarød varme kombineres med ametyst, som er kjent for å være et mineral med helbredende egenskaper. Kombinasjonen av begge kan definitivt trenge inn i kroppen, som er mer enn bare skinn og bein, men et uhyre avansert bio-energetisk system og som vil være i stand til å avgifte seg selv med en slik påvirkning.»

Alice S. Pien, lege