Organisering i boden

Nå er det ikke lenge til VINTER’N,  DEN KALDE FINE TIDA! Derfor benyttet vi oss av det flotte høstværet og organiserte i boden – før vinteren banker på dør.

Uteboden har blitt et sted der vi bare stappet inn ting og tang. Etterhvert ble boden bare trangere og trangere. Hva hadde vi egentlig der inne?

Organisering-bod-slankditthjem organisering-bod-slankditthjem

Vi følgte Slank ditt hjem™ tankene – ta ut alt og sorter etter kategori.
Vi flyttet alle tingene i carporten – vi fylte faktisk hele carporten med ting og tang fra den lille boden på 5 kvm!

bod-slankditthjem

Boden er tømt, flere hyller er montert og vi la et nytt gulv

carport-slankditthjem

Hele carporten  ble fylt med alt mulig av ting og tang som stod i boden, og vi måtte katogorisere for å få oversikt.

«Bilting i denne haugen, hageting i en annen haug, hundeting der og svartsekker med ting som skal bort her…»

Det var godt å få oversikt over hva vi hadde, og hva vi ikke lenger trengte. Det trengtes også bedre organisering i boden! Vi fikk tak i noen flere reoler, blanke esker og kunne nå lettere organisere inne i den lille boden!  Men vi husket på å ha ledig plass og ikke fylle helt opp som Slank ditt hjem™ metoden forteller.

ryddig-bod-slankditthjem

Sortert etter kategori og ledig hyllerom

 

Gjennomgang av alle potteskjulerne; de kom jo fram ifra sitt skjul nå som boden ble tømt. Mange av dem viser seg å ha skår eller andre skjemmende skader.  Noen har tiden løpt fra. Atter andre er skåler/krukker som har kommet i hus i forbindelse med blomstergaver og dekorasjoner. Vekk med 12 stykker. Vi har fortsatt litt å velge i, men alle er pene, hele og praktiske der de nå står til venstre samlet, og lett å finne når jeg kommer hjem med nye planter, men ikke flere potter!

Fast plass til koffertene, 1 ble gitt bort. Så nå kun de 2 beste igjen! Og venter på neste spennende reise.

Vi oppdaget at vi hadde altfor høye oppbevaringskasser før.  Når en kasse er 30 cm høy, med innhold som kun dekker bunnen, sier det seg selv at plassen blir dårlig utnyttet. Avgårde til butikken for å kjøpe geniale, gjennomsiktige, stabelbare plastkasser med lokk. Jeg vil anslå at de nye er ca. 15 cm høye, slik at hver reol rommer mange kasser i høyden. Her blir det system!

 

sko-bod-slankditthjem

vintersko, skisko, tursko…. har endelig blitt sortert!

Blant tingene som dukket fram var  5 par fjellsko !  Ett av parene er kun brukt på én tur, fordi de ga meg gnagsår.  Det andre paret har vært på mange turer, men er langt fra utslitt. Fortjener nye eiere, og  ble gitt med glede til ei som elsker å gå på fjellet, men ikke hadde skikkelige fjellsko.

ski-organisering-slankditthjem

Enkel og billig løsning til ski: to kroker med en snor!

Nå kan vinteren bare komme, jeg og boden er klar! Gleder meg masse! Det er det bare å komme seg i boden og finne frem utstyret. Pakk sekken, smøre ski og kuldekrem i fjeset. Mange skigleder står for døra, og kanskje er det din tur i år? Ut på tur, aldri sur. Vinter-ski-romforsjelen.no

Jeg elsker når man kan gjøre store forandringer på en enkel måte, og jeg blir alltid overrasket over hvor fort det går å få det i orden. Her har vi utsatt ryddingen i boden lenge, og så tok det kun et par timer en lørdag formiddag.  Så sett igang du også, jeg er sikker på at du bli  veldig fornøyd!

Med ryddige omgivelser, får du bedre tid til å gjøre det som gjør deg glad!  Om det er å finne skiutstyr, eller om det er noe annet du liker å gjøre i fritiden din : )

Lykke til. Å rydde sammen er gøy!  Vil du ha oss til å komme å hjelpe deg, så ikke nøl med: Kontakt oss her    så finner vi et tidspunkt som passer deg,  vi bretter  opp ermene og får sammen orden i boden din!

Lyst på et ryddig hjem ? Be om å få GRATIS ryddemanual, les mer her!

No comments yet.

Legg igjen en kommentar