Om Line Marie Skaget

Jeg heter Line Marie Skaget – profesjonell rydder Slank ditt hjem

12698558_960087737412361_1668978530160711625_o

I utgangspunktet utdannet jeg meg og jobbet som pedagogisk leder, men fant fort ut at en annen retning «ropte på meg». I tillegg til å være pedagog har jeg hatt en glede av å ta videreutdannelse i dramaenhet, pedagogisk veileder og være veileder for prakisstudenter på mine tidligere arbeidsplasser. Veilednings studiet har gitt meg mye, bla. en bedre forståelse av andre mennesker – noe jeg til daglig tenker på og bruker i rydde-prosesser.

Da jeg var liten hadde jeg en ordenssans og systematik som bare økte med årene da jeg stadig fikk styling og ryddeoppdrag fra familie og venner som skulle pusse opp, selge eller bare ville ha mine praktiske råd! Sammen med moren min, Eva Isachsen bestemte vi oss på impuls å starte et ryddeprogram, som vi kalte Slank ditt hjem.

Jeg blir inspirert av å hjelpe og se at små endringer – har stor effekt. Gjennom enkle steg, kan du faktisk endre hverdagen din til det bedre. Kanskje jeg får sjansen til å dele dem med deg neste gang?