Om Eva Isachsen

Eva Isachsen Interiørtjenester Trondheim

Mitt navn er Eva Isachsen pedagogisk utdannelse NTNU, interiørarkitekt NKH og Feng Shui konsulent. 

Noen hevder at det å jobbe med interiøret er et luksusfenomen, som handler om dill-dall og ekstremforbruk av puter. For meg som jobber med dette daglig, så kan jeg si at det handler om så inspirerende mye mer enn det.

Jeg ser hvordan omgivelsene påvirker oss-  Jeg kan hjelpe deg å løse opp i dårlige løsninger og skape en ny og frisk utgave. Rot i omgivelsene gir rot i livet.

Jeg drister meg å påstå at det skal endel kunnskap om arkitektur, rom, materialer, lys, form, farger, tekstur, stemning, funksjonalitet og mennesker for å skape omgivelser  av god kvalitet.

Som interiørarkitekt jobber jeg med å finne DE BESTE LØSNINGENE for deg. Begreper som trivsel, estetikk og funksjonalitet er viktige nøkkelord i prosessen. Les mere om Rom for Sjelens interiørkonsulent pakkepris

Jeg har utført små og store interiøroppdrag, og har arbeidet som interiørkonsulent for både offentlige og private oppdragsgivere over mange år. Jeg har god kjennskap til interiørbransjen både lokalt og internasjonalt.

I tillegg til  Norges Kreative Høyskole interiørutdannelsen, har jeg pedagogisk utdannelse (Nord universitet,Norges Kreative Høyskole) og undervist over 12 år både teoretisk og praktisk undervisning.

Jeg har undervist en rekke år ved Norge Kreative Høyskole, både interiørdesign, stilhistorie og kreativ metoder.  Å få arbeide som veileder/ lærer er noe av det mest givende jobb man kan ha, spør du meg.

Jeg er opptatt av selvutvikling, helse og interiør, og for mange år siden begynte jeg å lese om feng shui.  Studien i feng shui er en reise for livet. Kan ta årevis å finne ut av det, men prosessen er lærerik og selvutviklende, iallefall for meg.

Jeg har ulike kurs og fordypninger  innen feng shui – Les om interiør og feng shui kurs i Trondheim her.

Neo Feng Shui® forholder seg til essensen i Feng Shui-visdommen. Kinesiske symboler er tatt vekk og bruken av farger er utvidet. Videre fokuserer Neo Feng Shui® alltid på de individuelle behov, ønsker og muligheter.

Jeg har opplevd personlig selv –  små endringer, gir stor effekt.

Jeg kan hjelpe deg online også. Les mere her.

Gleder meg til å høre ifra deg.Ta kontakt med meg her