Vises din personlighet i gangen?

Da  jeg  leste NIB utfordringen  «vises din personlighet i gangen», skjønte jeg med engang hvorfor jeg ble oppfordret til å delta av mine venner.

Fordi det finnes  kanskje ikke så mange som meg, og min gang.  Som maler veggene sorte, og har storblomstrede tapet, som er interiørdesigner, og feng shui frelst.

Så jeg  må nok forklare  deg litt hvorfor det ble  slik i min gang/entre.

Det startet  før påske, med at jeg så den herlige fargerike blomstrede  tapeten i en tapetbok, og jeg bare elsket  froskene, fuglene og sommerfuglene øyeblikkelig.

Jeg kjente jeg fikk energi av å se på tapeten, og det er faktisk det som er hele hemmeligheten- og formålet – med bevisst boliginnredning. ( feng shui )

Fordi når  du trer inn i din gang, kan det skje 2 ting: ditt indre energi barometer kan enten stige heller det kan falle.

Hos noen daler energien i et  brøkdel av sekund,  allerede når man går inn ytterdøra. Jakker, luer, skjerf, hansker,sko,skolesekker,sportsbager,vesker, post,nøkler,tomme flasker eller gamle aviser fyller ofte på sparsomme kvadratmeter.

Ahhh, velkommen hjem!

Gangen er det første rom vi møter og dermed den vesentligste energi giveren eller tapperen. Stemningen, innredningen i gangen, setter dagsordren for energien i hele hjemmet- og også inni deg.

 

Etter en lang arbeidsdag ute av huset, er det derfor vesentlig at vi, i det øyeblikk vi kommer inn døra hjemme,  løfter vår energi og har farger som vi liker, som vi føler løfter vår energi.  Og jeg viste med engang at jeg måtte ha denne tapeten.  Den gir meg en WOW, faktor – som jeg trenger.

Jeg er en person som  elsker farger, å dessuten prøver å  leve etter disse  3 :

  1. Våg å skill deg ut.
  2.  STOL på deg selv
  3.  Bruk humor.

Jeg bruker humor i mitt hjem, fordi det skaper livsglede, spontanitet og åpner for morsomme spørsmål.  Jeg mener jo, ikke for alvor, at den dragen i taket, vil skape god feng shui.

Dragen  min i interiøret,  er for meg- en påminnelse  på at  latter aldri skader, og det litt rare ting passer godt hjemme til meg.

Jeg tror, at hvis ditt hjem bare har plass til perfekte design møbler, mangler du noe vesentlig i ditt liv.

 

NIB utfordringen, gang

Jeg vil heller oppfordre til å skape hjem for latter,fest og farger.

Et hjem uten personlighet, er som sommer uten sol- det går helt fint, men det føles ikke riktig.

Det er faktisk  DU, den personen, som oftes kommer hjem til ditt hjem- Skap det slik  at du smiler, og at det ønsker deg «Velkommen hjem».  Så tar du det som en bonus at andre også liker ditt hjem.

 

NIB ( norske interiørblogg ) gav følgende omtale:  «Nå har jeg jobbet så lenge med interiør at det skal litt ekstra til for å imponere meg. Men akkurat denne utfordringen var imponerende. Her viser vi frem bidrag som er så inspirerende at vi ikke kan la de gå forbi i stillhet. Fargebruk og mønster gjør denne gangen helt særegen. Ofte føler jeg det blir hardt når sort er kontrast til knalle farger, men her fungerer det da helt utmerket.» – Tim Røisli og Elizabeth Riquelme som begge jobber i DesignTorget, Sverige.

 

 

Har du lyst til å lære om interiør ?

Bli med på et av våre kurs: http://romforsjelen.no/produktkategori/foredrag-og-kurs/

 

 

 

No comments yet.

Legg igjen en kommentar