Morsdag- gi kjærlighet

morsdag- romfor sjelen

Søndag 14. februar 2016 er det morsdag. Det er en fin anledning til å glede mamma og la henne vite hvor mye hun betyr for deg.

Har du lyst til å skjemme bort mammaen din med en gave ?  Lag for eksempel et koselig kort, gjerne med bilder av dere to og med ord som varmer. Dette er en hyggelig oppmerksomhet som hun kan ha stående fremme lenge. Du kan også overraske henne med kaffe på sengen, du kan lage yndlingsretten hennes til middag eller bake en deilig kake til dessert.  Du kan gi  hennes favorittblomster, eller hva med en lekker fotoplakat ?

Breathe

 

Et annet tips som vil lokke frem smilet hennes i lang tid fremover er å gjemme post-it lapper med gode ord på steder der hun minst venter det, som for eksempel i jakke lomma, i veska eller i garderobeskapet hennes.

Har du ikke anledning til å være med mamman din ?   Du kan kanskje ringe henne ? Kanskje du  kan benytte anledningen til å sende gave, det trenger slettes ikke å bli så dyrt, og gaven kan leveres på døren vil få moren din til å føle seg ekstra spesiell.

Livstyle smykker

 

Morsdagen kommer opprinnelig fra et initiativ av en datter i USA på starten av 1900-tallet som ønsket å hedre sin mor. Moren hadde sammen med andre kvinner arbeidet for å bedre de sanitære forholdene for soldatene under den amerikanske borgerkrigen, og etterhvert ble dette en offisiell merkedag som sprette seg ut i verden.

I alle kulturer- er mødre elsket :  Albansk: Nënë, Mëmë
 Arabisk: Ahm
 Brasiliansk portugisisk: Mãe  Bretonsk: Mamm 
Bulgarsk: Majka
 Dansk: Mor
 Engelsk: Mother, Mama, Mom
 Finsk: Äiti 
Flamsk: Moeder
 Fransk: Mère, Maman
 Gresk: Màna
 Hawaiisk: Makuhine
 Hindi: Ma, Maji
 Islandsk: Móðir

Hjerte i halsen

TRYKK PÅ BILDE – Les og kjøp hjerte

 

 

KJØP MORSDAGSGAVEN her, og få den tilsendt i dag, lekkert pakket inn.

Du kjenner jo din mor best  : ) Har du flere tips? Del dem i kommentarfeltet, og husk at det ikke trenger å være morsdag for at du bruker litt ekstra tid og krefter på å glede moren din.

 

2 Responses to Morsdag- gi kjærlighet

 1. Ingrid mars 5, 2015 at 7:48 pm #

  Jeg ønsker å vinne en Buddah <3 Dette var mitt favorittinnlegg- kanskje fordi jeg elsker mamma så utrolig høyt :- )

  • Eva Isachsen
   Eva Isachsen mars 5, 2015 at 8:29 pm #

   Så hyggelig å lese, Ingrid. Ja, mamma`er er godt å ha <3 Håper du vinner gavekort, og har du likt facebook siden Rom for Sjelen, også ? Da kan det være du stikker av med begge gavekort, og får 2000,- : )

Legg igjen en kommentar