Julehjelpen!

I fjor gjorde jeg altså et sånt knallgrep før jul, at jeg rett og slett bare må dele det med dere! Jeg er bestandig pumpa før juleaften og løper rundt og bander i siste liten.

Sånn er ikke kollegaen min Line Marie. Allerede tidlig i november fortalte hun at hun var igang med adventskalenderene, og mens jeg garantert sitter og rasker sammen 48 pakker natt til 1.desember ( hvis jeg i det hele tatt satser på hjemmelaget kalender), er hun ferdig med sine julegaver – for lengst! At hun er er ryddeekspert i SLANK DITT HJEM ™ KONSEPTet vårt, gjør henne ikke mindre god på alt som krever ryddighet.

Men i fjor ble jeg gratispassasjer! Jeg sa til Line Marie at hun måtte si ifra hver gang hun skulle kjøpe en julegave på nett. Og sånn ble det!  Når hun fant nå fint til venninen sin,tipset hun meg, og jeg kastet meg med på bestillingen.  Etterhvert ble jeg så revet med, at jeg våget meg på nettshoppingen selv.

 

I god tid før juleaften satt vi hjemme hos Line Marie, med nydelig innpakning og flotte bånd, julemusikk og vin i glasset. Jeg tror vi til og med lagde julekortene selv! Alt ble pakket inn med hvilepuls, det var så koslig. Jeg har aldri hatt en bedre førjulstid! Denne uka har vi startet vår JULEBUTIKK, med 20 unike gaver du kan bestille i ro og mak kan du sitte hjemme å bestille selv. Det er noe i alle prisklasser, og for de fleste aldre. Selv er jeg i full gang, allerede! ( litt med Line Maries hjelp, da !)

Rom for Sjelen as julegavetips-bearface-tellkiddo-romforsjelen.no

PS. Jeg har en liten gave til deg –få gaven her.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar