Bolig konsultasjon

Hvordan foregår bolig-konsultasjon?

Vi kommer gjerne hjem til deg for å se på utfordringer du har definert på forhånd, det være seg hjelp til å innrede et spesielt rom, gå gjennom boligen og gi deg konkrete tips til endringer og praktiske løsninger, gi forslag til hvordan boligen kan bedres.

 

Hvor lang tid? – tidsbruk avhenger av boligens størrelse

Når du bestiller bolig – konsultasjon stiller vi deg noen praktiske spørsmål, som for eksempel hvor stor boligen er og hvem som bor der. Vi ber deg også sende oss en tegning av boligen før vi kommer.

1. Første besøk
Den første gangen vil vi gjerne snakke med deg og de som ellers måtte bo sammen med deg. I samtalen kommer vi inn på hva du ønsker for din bolig, hvordan du har det og hvilket budsjett du har for endringer.

Samtalen tar som regel 1,5 – 2 timer avhengig av hvor mange dere er. Etter samtalen tar vi bilder og mål i boligen. Den informasjon og de inntrykkene vi har fått danner grunnlaget for vårt videre arbeide.

2. Eventuellt  flere besøk
Ved annet besøk, gjerne to uke eller tre etter første besøk, presenterer vi vårt forslag til forbedringer og endringer. I løpet av denne presentasjonen er det rom for spørsmål og diskusjon, det er viktig for oss at du føler konsultajonen har dekket dine behov. Besøket tar fra 2 – 4 timer, avhengig av boligens størrelse og hvor mye spørsmål du måtte ha.  I startpakken, sender vi forslaget over pr.mail til deg. Enkelt og effektivt.

3. Oppfølging – hvis ønskelig
De fleste kunder ønsker en oppfølging etter at de har fått utført sine endringer, slik at man kan gjøre de siste små justeringer og få besvart ting som har dukket opp siden det andre besøket. En slik oppfølging kan bestilles allerede ved andre møte eller når du måtte ønske i etterkant. Vi er også behjelpelig med innkjøp, og sluttføring til rabatterte priser.

Gjenbruk VS nye ting
Vi jobber i utgangspunktet etter prinsippet om gjenbruk, dvs. at vår løsning for boligen legger opp til at man bruker de møbler og ting som allerede er i boligen. Det som er nytt er ofte farger og plassering av møbler/nye løsninger.

Ønsker du å bytte ut møbler eller andre småting, er det helt fint. Vi vil da i vår konsultasjon foreslå type møbler, event. ta utgangspunkt i de møbler du selv har funnet ut du vil kjøpe. Ønsker du at vi skal finne og foreslå konkrete nye møbler kommer dette utenfor konsultasjonen og faktureres ut fra den gjeldene timepris.

Hva koster bolig-konsultasjon?

Rom for sjelen har en timepris på 900,- kroner inkl. moms. Noen ganger er det ikke så mye som skal til, kanskje man trenger hjelp til hvordan sette igang og jeg gir deg gjerne alle triksene du trenger.

Kanskje STARTPAKKE BOLIG vil passe deg?

(inkluderer 1,5 t befaring)
KR  4800,- inkl mva.

Kjøp og les mer her: STARTPAKKE BOLIG

Dette blir grunnlaget for det du skal gjøre nå, og samtidig blir det din plan for fremtidige anskaffelse.