Hvor skal man begynne å rydde? Begynn med en yttergang med gode system!

Få en god start ! Begynn med en yttergang med gode system!

18 kopi copy  19 kopi copy

Jeg blir fort sliten av rot. Å møte rot når jeg kommer inn døra syns jeg er lite hyggelig. Jeg blir påmint alt som skulle ha vært gjort, hva jeg må gjøre og hva jeg ikke har prioritert…

Jeg syns det er viktig å fokusere på yttergangen i boligen. Jeg ønsker å ha orden og gode systemer i dette rommet. Grunnen til jeg syns yttergangen er viktig er at det er det første rommet jeg kommer hjem til. Det er i yttergangen jeg kan kjenne på «nå er jeg hjemme-følelsen».

Det er her jeg skal henge av meg jakka, ta av skoene og legge fra meg veska.
Derfor trenger jeg også gode system som står klare til å legge fra seg disse ting og tangene på en god måte så jeg finner de igjen når jeg skal ut.

yttergang-system-romforsjelen.no

Når yttergangen fungerer er det enklere å gå inn på stua og bare være seg selv. Ikke tenke på alt som ligger å flyter i yttergangen. Hvis det ringer på er det god plass til at naboen kan komme innom døra, eller at naboungen kan komme inn uten å måtte tråkke over 50 par sko og prøve å henge opp jakka si på den overfylte kroken. Nei, det trenger jeg ikke å tenke på for yttergangen min har egne knagger til gjestene, og god plass på gulvet til besøkets sko.

Det hjelper meg å ha en yttergang med gode system. Jeg opplever mer energi og ro. Å ha et sted der jeg vet det holder seg ryddig gjør at jeg bruker mindre tid på å lete etter det jeg skulle ha hatt når jeg skal til å gå ut av døra.

Alle har forskjellige behov, og hva de trenger i en yttergang.

Men her er noen generelle tips fra meg:

1.Alle i boligen har sin egen faste plass til jakker, sko, luer, hansker osv.

2.  Gi et eget rom til luer, hansker, skjerf (ikke bland alt i en kurv, men et rom til hver ting gjør det lett å finne det du trenger).

3. Ha minst en fast plass som er ledig til gjester.

17 kopi copy Ny_Eva19

– Skjult sko-oppbevaring og jakke-oppheng. (Når du har sko inn i et skoskap og jakker i et garderobeskap gir det yttergangen et ryddigere uttrykk, men gjestene kan gjerne få plass som vises godt og ikke er skjult).
– Tenk over hva du plasserer i yttergangen. Ha bare det du virkelig trenger i en yttergang og ikke oppbevar alt mulig annet her.

 

18 kopi copy 19 kopi copy

Skjult sko-oppbevaring, egen plass til nøkler og knagger med plass til gjester.

Lyst å lese om flere steg til din ryddige gang ?  5 steg du må ta i en liten gang

 

Mangler du energi til å løse rot og uorden ?

Vi kan hjelpe deg på følgende måte : SLANK DITT HJEM les mer her !

 

Jeg har laget en egen RYDDEMANUAL , ja- ok, kanskje mere riktig å si et hefte.

skjema

 

Skriv inn e – post adressen din og du får manual til hvordan du kan få et fint og ryddig hjem. Og i tillegg får du mine nyhetsbrev så lenge du vil ha.

2 Responses to Hvor skal man begynne å rydde? Begynn med en yttergang med gode system!

 1. Eirin januar 11, 2016 at 10:42 pm #

  Takk Eva! Jeg får alltid lyst til å rydde når jeg leser innleggene dine? Og siden mange bekker små gjør en stor å kommer jeg til å bli ryddig til slutt ??? Godt nytt år fra meg.

  • Eva Isachsen
   Eva Isachsen januar 13, 2016 at 12:42 pm #

   Så godt å høre! Ja det er så sant, mange bekker små gjør en stor 🙂 Ønsker deg et godt nyttår!

Legg igjen en kommentar