Høsten er en fin tid – her er 5 tips jeg gjerne vil dele med deg.

Nå er høsten her og vi kan glede oss over en fargerik gylden høst ute og forhåpentligvis litt hygge inne også !

alvas blogg

 Jotun-LADY_springsummer2014_Rosafarger_9 DSC_0132Jotun-LADY_springsummer2014_Rosafarger_4

 

Høsten er en fin tid – her er 5 tips jeg gjerne vil dele med deg.

1. Sett av tid til å være alene. 

 Vi er omringet av andre mennesker og støy nesten hele døgnet.

På jobb, på bussen, på trening og hjemme med familie eller venner. Sett av litt tid til å være bare deg alene med tankene dine.

Mediter, gjør yoga, les en bok eller lytt til musikk. Og ha full bevissthet på den aktiviteten du gjør. Det er så ofte vi løper rundt og har fokus på ti ulike ting samtidig.

Vi leser avisen på bussen mens vi hører på musikk og samtidig svarer på en tekstmelding. Prøv å bare gjøre én ting om gangen og se hvor mye mer du nyter det.

 2. Rydding .

Benytt deg av,  kanskje høsten er den beste tiden til rydding ?

Nå er sommerens aktiviteter, som å stelle ute i hagen, utekonserter og sommerfester  over for i år.  Nå er inne til en skikkelig opprydding hjemme ?

I følge feng shui så fører rot i hjemmet til rot i livet, så det kan være greit å ta en skikkelig opprydning innimellom.

Jeg lover deg at du etterpå vil føle du har gjort noe godt for deg selv, og at du vil møte adventstiden med mindre rot og mer glede.

3.Kjøp friske blomster.

Et annet fantastisk feng shui tips for god energi i hjemmet er å ha masse friske blomster.

Så når du er ferdig med å rydde ut alt gammelt skrot fra skuffer og skap, kjøp noen av de nydelige høstblomstene som har kommet inn i blomsterforretningene nå og frisk opp både i hjemmet og i livet.

4.Planlegg drømmeferien.

Drømmeferien min neste år går til Kina . Det er en gammel drøm, jeg liker å spare opp tid/penger for å få til denne drømmereisen.  Jeg holder fokus på drømmeferien der framme… Flere uker med  kultur, opplevelser og historie.  For meg kan det ikke bli noe særlig bedre. Hva er drømmeferien din ?

5.Nyt at høsten er her.

Nyt det at det er koselig å fyre i peisen og tenne stearinlys på mørke kvelder.

Krøll deg sammen i sofaen med et pledd, en god bok og en kopp te, eller lag deg deilig varm suppe med godt brød til. Nyt det nå.
Print ut og heng på kjøleskapet!:-)

Varm høstklem ifra

1238238_717729071585868_1239946120_n

Eva
Rom for Sjelen

, , ,

No comments yet.

Legg igjen en kommentar