Brit Christin ryddet rom for seg selv

Brit Christin ryddet rom for seg selv!

12279150_10153149822362882_5647508010519399280_n

«For det var det jeg gjorde. Barberte alt ned, steg for steg…og plutselig fant jeg tilbake til drømmen min! » Sier Brit Christin til oss, når vi spør om forvandlingen hennes. Brit Christina har et vesen som en engel, er av typen som heier og inspirerer andre på Nymanshus,  og hun hadde en hemmelig drøm om å synge!

10857174_10152484942277882_4295820871259189779_o

Etter grunnkurset hos Rom for Sjelen. «Feng shuiet» jeg leiligheten!  Ryddet opp, innredet både hjemmet og livet med masse glede : )  Jeg begynte å fortelle drømmen min til et par venner, og på bursdagen min i fjor fikk jeg dette smykket i gave av min beste venn Rita.  Det førte igjen til at jeg våget å legge ut et par sanger på facebook, og det var denne forvandlingen  Rom for Sjelen fikk hørt og sett.

Og har du lyst til å høre sangerinnen Brit Christin ? Trykk på play under her :

Wow, imponerende ikke sant ?

Du da?

Har du ambisjoner for det nye året som det gløder av?

Du kan faktisk oppnå hva enn du vil om du legger din flid i det – på en systematisk og morsom måte.

Her følger stegene Brit Christin og vi bruker: 

1.Du må ville det selv!

Det må være ektefølt og du må bestemme deg for at det er DU som sitter i førersetet
Hva er din motivasjon? ”Whats in it for you?” Du må kunne se en form for belønning og gevinst for deg selv i fremtiden. Mange mål vi setter oss er styrt utenfra – en føler forventning fra familie, venner eller samfunnet i form av velmenende råd eller hva sosiale medier sier. Gjør som den kloke Per Fuggeli: Gi mer F….. og tenk hvordan målet ditt vil gagne deg! Dersom det gagner deg – vil det også gagne din omverden.

2.GØY faktor!

Uansett hva du velger deg av mål vil jeg oppfordre deg til å ta med GØY. Ved å planlegge tid for det – hvilket du er i gang med her – så vil du prioritere det i større grad. GØY faktoren booster livsglede og gir deg energi! Hvem vil vel ikke ha det? Jeg mener ikke at du skal le hele dagen, men hjerne og kropp liker at du skaper plass for dem til å hvile og ha det moro. Dersom du tilegner deg en streberatferd, vil du lett kunne komme inn i en sirkel hvor livet dreier seg om ”Må-gjøre” – ting – hvilket kan drepe sakte men sikker ditt sosiale liv og livsgnist over tid. Rekk opp en hånd de som kjenner til det!

3. Vær grei med deg selv!

Sett realistiske tidsfrister. Målene kan gjerne være hårete – men om du setter urealistiske tidsfrister vil du mest sannsynlig berøve deg selv fra å føle på både mestringsfølelse og suksess.

 

Kanskje du fikk noen tips til din egen vei i 2017?  Hva drømmer du om ?

Del gjerne med oss i kommentarfeltet under her, eller på facebook.

 

2 Responses to Brit Christin ryddet rom for seg selv

 1. Tove desember 13, 2015 at 11:27 am #

  Inspirerende og alltid aktuelt!! Jeg sier også JA til å kvitte seg med ting for å få plass til noe nytt! Takk for fine råd om å nå drømmer og om å våge!

  • Eva Isachsen
   Eva Isachsen desember 13, 2015 at 11:38 am #

   Tusen takk, Tove. Så gøy at du også synes det er inspirerende,vi setter storpris kommentaren<3

Legg igjen en kommentar