Ametyst krystaller

 

anethyst-150x150Hensikten med å bruke Ametyst krystaller i Biomatten er for å modulere frekvensen til det infrarøde lyset. Når det infrarøde lyset går gjennom Ametyst krystallene endres frekvensen og man oppnår den høyeste og reneste form for infrarødt lys som cellene i kroppen kan nyttiggjøre seg av.

Det sies at dette gjør at det infrarøde lyset svinger i samme frekvens som Kjærlighet…..

Man kan også si at når den infrarøde varmen går gjennom laget av krystaller, så tar den med seg vibrasjonene og informasjonen fra krystallene og bringer disse videre inn i kroppen som et “data program” til cellene. Dette kan gi en dypere healing.

prismeI folkemedisinen sies det at Ametyst har flere andre egenskaper:

Fra Gresk betyr Amethystos ”Motvirker Rus”.

Ametysten gir ro, renser og forvandler, fremmer åndelig bevissthet og tilfredshet, egner seg utmerket ved meditasjon, er fin ved søvnløshet, kan absorbere negativ energi og motvirke luftforurensning.

Ametysten har vært kjent og elsket siden oldtiden. Grekerne knyttet den til vinguden Dionysos pga. fargelikheten med rødvin.

I kristen tid har kirken knyttet steinen til altervinen som symboliserer Jesu blod. I denne tradisjonen mener man at ametysten beskytter den som bærer den mot alkoholens skadelige virkninger.

Esoteriske kilder hevder at ametyst tilhører den guddommelige orden av den Fiolette Flammen av Transmutation. Den representerer prosessen med alkymi, enten av fysisk, følelsesmessig eller åndelig karakter.

Det sies at ametyst kan omdanne og rense energi fra et lavere til et høyere åndelig nivå. Den frastøter de energiene som vurderes som negative.

Den gir klare drømmer og hjelper når beslutninger skal tas.

Den påvirker det tredje øye (pannechakra).

Ametyst er fin mot migrene.

Den har helende egenskaper og kan hjelpe til med åndelig oppvåkning.

Den er rensende og kreativ.

Den kan dempe sterke emosjonelle følelser og det er sagt at den kan redusere trangen til rusmisbruk.

 

amethyst-krystal-225x300

Ametysten hjelper oss til å forstå at det finnes noe som er over oss og at våre begrensninger først og fremst er i våre egne tanker.

Ametysten har en rekke gode egenskaper, men hovedstyrken ligger i å styrke den åndelige følelsen, og dermed styrke høyre hjernehalvdel, det tredje øye og hypofysen.

 

Tilbake til mere info om biomatten her

[hcshort id=»6″]