Biomatten

Nyhet: Nye Bio-Mat 7000mx er lansert,
i Norge og resten av Europa

Biomatten – En terapeutisk matte basert på
revolusjonerende ny helseteknologi!

QEP3b biomat-professional-set anethyst-150x150

For alle interesserte i bedre helse

Her er 8 gode grunner for å bruke biomatten:

 1. Øker blodsirkulasjonen. Økning av den perifere blodgjennomstrømmingen fører
  til forbedret blodsirkulasjon og styrket hjertefunksjon.
 2. Styrker immunforsvaret. Infrarød varme fører til økt kjernetemperatur i kroppen, og det medfører større motstandsdyktighet mot sykdom og dermed bedre helse.
 3. Smertelindring. Økt blodsirkulasjon, særlig i de perifere kroppsvevene, kan dempe smerte og gi lindring til ømme muskler og skader i mykere vev.
 4. Reduserer stivhet i ledd og muskler. Infrarød varme brukes ved reumatiske plager og ved muskel- og skjelettlidelser.
 5. Øker forbrenning av kalorier.  På tross av den avslappende effekten av å ligge på Bio-matten er dette likevel trening for kroppen resulterende i svette, økt kardio- vaskular aktivitet og forbrenning av kalorier. I følge en rapport i ”Journal of the American Medical Association”, tilsvarer en se- sjon på Bio-matten 30 minutters roing eller jogging.
 6. Reduserer tretthet og stress. Den behagelige varmen har en avspennende og beroligende effekt på nervesystemet – det gir mindre stress og mer energi. Studier har vist at en times daglig bruk av Bio-matten kan redusere stresshormoner som kortisol med over 75 %.
 7. Renser og forbedrer huden. Infrarød varme og negative ioner, avgifter lymfesystemet med økt blodsirkulasjon og bedre PH-balanse.
 8. Fjerner gift- og avfallstoffer. Økt blodsirkulasjon og økt svette stimulerer kroppens naturlige utskillingsprosesser.

Biomatten er særdeles behagelig og enkel å bruke. 

Den brukes rett på gulvet, i en seng, en stol, i bilen eller på en behandlingsbenk. Behandlere bruker den for å øke effekten av annen behandling. Mange bruker den hjemme eller på jobben pga. den behagelige virkningen og de mange helse effektene.

 

 •  Bio-matten avgir infrarød varme. Denne form for varmebehandling brukes i en rekke sammenhenger fra kuvøsebarn til en moderne sauna. Varmen fra Bio-matten trenger mye lenger inn i kroppen, bokstavelig talt til marg og bein. Varmen kan justeres fra 35 – 70 grader, og ved de høyere temperaturene oppnås lignende effekt og fordeler.
 • Bio-matten avgir negative ioner som påvirker PH balansen i blodet. Det fører til økt utskillelse, utrensing og bedre næringsopptak.
 •  De terapeutisk effektene forsterkes ved at de infrarøde lysbølgene går gjennom et tykt lag av ametystkrystaller. Lysbølgene omformes til en harmonisk virkning og utnytter ametystens helbredende virkning.
 •  Bio-matten er resultat av høyteknologisk forskning ved NASA. Det er videreutviklet i Japan og med bruk av en spesiell ametyst fra Korea.

 

Les mer om Ametyst KRYSTALL i Bio Matten her.

 

 

Biomatten-Eva.Isachsen_Rom.for.sjelen_Trondheim bilde7

Last ned:

Folder – biomatten-Romforsjelen

Biomatten-flyer