Hva er den beste gaven du kan gi deg selv- og andre ?

Den beste gaven du kan gi deg selv- og andre- er tilstede i nuet.

Julen er for de fleste av oss en tid med overflod- mer mat,mer drikke, mer gaver, mer lys, mer pynt og mer av alt vi kan forestille oss at det er mulig for nytelse. Men nyter vi det virkelig?

Handle nytelse – og overflod. Eller handler det nyte en kopp te og en god samtale, senke skuldrene, og stille oppdage, overfloden som allerede er der?
Mange har oppdaget at den ekte julegleden ikke skapes gjennom flakse rundt i butikker og bruke alle penger du har ( eller kanskje ikke har? ) gaver som blir byttet av mottaker, eller gjemt i en bod.
Julegleden finnes ikke i det at man fyller hjemmet med overveldende julepynt, eller handler hauger med masseprodusert julegodt.
Jeg tror det handler om skap gode opplevelser og stemninger. Jeg tror skape er et stikkord. Hva er det minste du kan skape for den god følelsene varer lengere ? Ta hjerte i bruk, og ikke pengeboken. Jeg tror det handler om ro og tid for kjenne etter.
Hva er den gode følelse for deg?
Tenk på det er godt å kjenne etter og tenke på hva det er synes jeg….
Enn litt anneledes blogg denne gang som er inspirert av at jeg valgte meg bort ifra hele førjulsstresset og er flyttet med jentene mine her i utlandet.
Og alle opplevelsene her, er julegave mer enn nok- – vi koser oss, spiller spill, trener og matlaging i lag og har all verdens tid.
Jeg tror dette betyr like mye for oss alle sammen, og inspirerer videre, fordi Hanna ( min datter) sier akkurat her, at hun har sagt ifra til alle venninder, at hun ikke handler julegaver i år. Hun vil heller be dem med på kino, og skape fest/overnattingsselskap utover 2017 isteden.

Og det er akkurat det jeg vil inspirere dere til – finn ut hva som gleder deg, og dine – og gi rikelig av det.

Ønsker deg en fin førjulstid.

Med gode hilsner Eva

Living with less

facebook-knapp

No comments yet.

Legg igjen en kommentar