3 viktige steg for å lykkes i ryddingen

I mange år, har vi ryddet og organisert etter ulike teknikker.   Vi mener selv vi har funnet metoden som kan kurere alle rotekopper. Styrken ligger i det enkle og her deler vi 3 viktige steg for å lykkes i ryddingen. 

1. Rydd med innsats, ikke halvhjertet!

slankditthjem-rådgiving-romforsjelen

For å få orden i hjemmet mener vi at man må trå til med en skikkelig innsats! 

Vi mener du vet selv når, det er på tide å rydde opp i din bod, kjeller, loft eller garasje.- Du kjenner det, og da er du klar for action. Ikke gjør det før du er KLAR. Rydder du kun halvhjertet vil du aldri få ordentlig bukt med rotet. Kick start gjerne ryddingen din, med å kjøpe vårt arbeidshefte SLIK GJØR DU DET. Det kan gi deg den energien  og støtten du trenger for å lykkes. Det er gøy og effektivt å rydde, når du vet hvor du skal begynne!

2. Rydd ett område av gangen!

Hvor begynne ? Vi anbefaler å rydde ett område i huset av gangen, ikke hele huset på engang!

Når du skal begynne å rydde gjør du lurt i å starte med det letteste og avslutte med det som du synes er mest krevende.  På den måten lurer du ikke deg selv til å ha mange av de samme tingene og bare dytte tingene ifra rom til rom.  Vi ser at det er veldig mange som blir overrasket at vi anbefaler å starte med den kjedelige boden eller det enkle kjøkkenskapet,  men det mest overaskende er deretter at det faktisk er veldig mye som er klart til å gå til gjenvinning der. Og du får raskt uttelling og motivasjon til å fortsette oppryddingen.

3. Kvitt deg med ting

Mange sier BARE kast DET! Om du synes kast blir feil, så tenk isteden  – Jeg må kvitte meg med ting !

Vi jobber i utgangspunktet etter prinsippet om gjenbruk.  Å kaste ting er vanskelig, men egentlig handler det bare om å ta for seg ting for ting og vurdere hvorvidt man skal beholde eller kvitte seg med den! Det å la tingen gå, er veldig mye enklere når vi vet at den kan gi glede til andre, ikke sant ?

Å eie få ting er nøkkelen til et ryddig hjem, ved å eie færre ting, gjør vi livene våre enklere, sparer penger og viktigst av alt: Får mer tid til å leve og nyte livet. 

Vi  lover deg at du etterpå vil føle du har gjort noe godt for deg selv, og at du vil møte HVERDAGEN med mye mer glede.

 

Har du lyst på flere ryddetips ?  Les om vår NYHET! Ryddegledeboken.  

Du kan kjøpe den i din lokale bokhandler, eller klikk og få den her i den lille nettbutikken vår. 

 

https://romforsjelen.no/produkt/nyhet-ryddeglede-bok/
No comments yet.

Legg igjen en kommentar