2015 – ditt beste år. Hva drømmer du om å oppleve i 2015?

Jeg elsker nytt år! Det er alltid en helt herlig stemning i luften. En ny energi manifesterer seg, og nye muligheter åpner opp. Det er tid til at si farvel, til det vi ikke lengere har bruk for og ønske det nye velkommen.

I dagene inn mot det nye år begynner jeg å se tilbake på året som gikk. Jeg spør meg selv om følgene:

Hva har jeg lært?

Hva var gøy?

Hva utfordret meg?

Og hva vil jeg gjerne endre på i det nye året ?

Når jeg har summet over det, og eventuelt skrevet det ned, starter neste fase.

Nå setter jeg meg ned og skriver små  lapper, hva jeg tror vil skje i 2015. Akkurat som ei  gammeldags spåkone.   Og deretter hva jeg ØNSKER skal skje….; ).   De av dere som kjenner meg godt, vet at jeg liker å tulle med at jeg er litt av ei spåkjerring.  Men husk det er  bare for lek, og for gøy for meg.

Jeg putter alle mine ferdig utfylte » post – it» lapper  i et stor glass og skriver “må ikke åpnes før 31.12.15

krukke med drømmer for 2015   pippi power - rom for sjelen

 

Neste år, kan jeg så  – ÅPNE, og se  hva som har gått  i oppfyllelse og  hva som ikke gjorde det.

Men hvorfor gjøre det?

Jeg gjør det fordi jeg kan merke viktigheten i min egen utvikling og det jeg lærer. Hvis jeg aldri stopper opp, legger jeg heller ikke merke til alt det gode, som  skjer i mitt liv. Det hjelper  meg også til å leke  med mine ønsker og drømmer.  Og  faktisk hjelper meg også til at ta mine egne ønsker og mitt liv seriøst, så jeg forholder meg til hva jeg gjerne vil. Hvis det for eksempel er  ønsker  jeg skulle  ønske skjedde i 2014, som ikke  ble oppfyllt, ser jeg på hvordan jeg  kan komme tettere på det ønske i 2015. På den måten bygger jeg videre på mine drømmer, i stedet for at glemme og gi dem opp.

Og så liker jeg jo så godt å leke! Tjolahopp !

Det er en gøy måte å  se tilbake på – og spennende  å  se fremover, samtidig med at det er lærerikt.

Husk du kan gjøre dette alene eller sammen med andre.

Det er en veldig motiverende tradisjon, som du kan ha masse glede av år etter år.

Jeg har lært denne  «spåkone ideen» ifra   danske suksess forfatteren  bak Neo feng Shui, og jeg kan avsløre at en av mine planer for 2015 er :» Sagar  kommer til Rom for Sjelen,  og forteller trønderne om  feng shui tankegangen »

Har du lyst  å lese om forfatteren og kjøpe en av hennes bøker, kan du enkelt kjøpe den i nettbutikken min, og vips så ligger den i postkassen din. Inspirerende bok av Sagar – les mere og kjøp den her.

GODT NYTT ÅR <3

 

Med gode hilsner

Eva Isachsen

, , , , , , , ,

2 Responses to 2015 – ditt beste år. Hva drømmer du om å oppleve i 2015?

 1. shu desember 31, 2014 at 12:52 am #

  Utrolig god ide. Tror jeg stjeler den. Takk og godt nyttår 🙂

  • Eva Isachsen
   Eva Isachsen januar 2, 2015 at 8:29 pm #

   tusen takk, Shu : ) Godt nytt år til deg også.

Legg igjen en kommentar